Opslaan Voor Internet In Photoshop

Inhoudsopgave:

Opslaan Voor Internet In Photoshop
Opslaan Voor Internet In Photoshop

Video: Opslaan Voor Internet In Photoshop

Video: Opslaan Voor Internet In Photoshop
Video: Afbeelding op de juiste manier opslaan voor het web 2023, Maart
Anonim

"Photoshop" is een van de meest populaire grafische editors waarmee u een afbeelding in bijna alle gangbare formaten kunt opslaan. Een onderscheidend kenmerk van dit programma van anderen is de mogelijkheid om een grafische afbeelding voor sites en webapparaten te converteren.

Opslaan voor internet in Photoshop
Opslaan voor internet in Photoshop

Noodzakelijk

  • - Persoonlijke computer;
  • - "Photoshop" geïnstalleerd.

instructies:

Stap 1

Na alle mogelijkheden van "Photoshop" te hebben bestudeerd, waarvan er nogal wat in het programma staan, kun je de titel van de beste fotomaster claimen. Deze kennis zal nuttig zijn bij de ontwerpverwerking van foto's bij het maken van een verscheidenheid aan frames en sjablonen, en bij het maken van meesterwerken voor internetsites.

Stap 2

Voor hen moet de afbeelding immers voldoen aan alle eisen en formaten van webdesign en programmeren. En in dit creatieve proces is "Photoshop" de beste assistent. Hiermee wordt de beeldverwerking in ieder geval sterk vereenvoudigd.

Stap 3

Om de afbeelding te verbeteren, opent u deze via het menu "Bestand" - "Open als", "Open" of "Importeren". Selecteer een afbeelding en laad deze in het programma. Begin dan met het verwerken van de foto. Na het voltooien van het bewerken via hetzelfde menu "Bestand" sla de afbeelding op. Maar in dit geval moet u de optie "Opslaan voor internet en apparaten" gebruiken. Of het is voldoende om op de toetsen Alt + Shift + Ctrl + S op het toetsenbord te drukken.

Stap 4

Geef in het nieuwe venster dat wordt geopend de parameters van de verwerkte afbeelding op. Hier kunt u het formaat van de afbeelding, de kleur, transparantie, animatie, grootte en een aantal andere instellingen kiezen. U kunt zien hoe uw foto eruit zal zien op de site zonder het programma te verlaten. Om dit te doen, klikt u op de knop "Bekijken". Daarna ziet u in het geopende venster van uw browser de bewerkte en voorbereide afbeelding om te laden.

Stap 5

Als het resultaat voor u bevredigend is, kunt u het werk met de tekening beëindigen door eerst de code te kopiëren en op te slaan, die het programma automatisch genereert wanneer deze tijdens het bekijken naar de site wordt geüpload. Klik op "Voltooien" en als er geen afbeeldingen meer zijn om te bewerken, kunt u het programma afsluiten. Vergeet niet om uw gewijzigde foto op te slaan voordat u Photoshop sluit.

Populair per onderwerp