Foto's Opslaan In Photoshop

Inhoudsopgave:

Foto's Opslaan In Photoshop
Foto's Opslaan In Photoshop

Video: Foto's Opslaan In Photoshop

Video: Foto's Opslaan In Photoshop
Video: Een JPEG opslaan in Photoshop is veranderd 2023, Maart
Anonim

Na het verwerken van een foto in Photoshop kan een terechte vraag rijzen: hoe de voltooide afbeelding opslaan? Feit is dat Photoshop een groot aantal verschillende formaten biedt om uit te kiezen, en het kiezen van de juiste extensie kan moeilijk zijn.

Foto's opslaan in Photoshop
Foto's opslaan in Photoshop

instructies:

Stap 1

U kunt de bewerkte foto in Photoshop opslaan door op Ctrl + S te drukken of door de opdracht "Opslaan als" te kiezen in het menu "Bestand". Het programma opent voor u een venster met de inhoud van uw computer, waarin u wordt gevraagd een locatie te selecteren voor het opslaan van foto's en het formaat te bepalen waarin het bestand moet worden opgeslagen.

Stap 2

De keuze van het formaat van de voltooide afbeelding hangt af van wat u in de toekomst met de resulterende foto gaat doen. Als u een foto op uw pagina op een sociaal netwerk moet plaatsen, is het beter om het JPEG-, GIF- of PNG-formaat te kiezen - deze drie formaten worden het vaakst gebruikt door webontwikkelaars om sites te vullen.

Stap 3

Als je een complexe compositie met meerdere lagen hebt gemaakt en de afbeelding in deze vorm wilt opslaan, zodat je later verder kunt werken, kies dan het standaard PSD-formaat.

Stap 4

Om een foto in een fotostudio af te drukken, kies je het TIFF-formaat of dezelfde JPG. Het TIFF-formaat is iets waar je mee moet werken, en.

Stap 5

Met het GIF-formaat kunt u een foto maken met meerdere frames, waardoor een statische afbeelding verandert in de eenvoudigste animatie en transparante lagen behouden blijven. Dit laatste kan handig zijn als u een afbeelding met een transparante laag in Word-, Excel- of Power Point-documenten moet invoegen.

Populair per onderwerp