Hoe Wachtwoord Voor Opslaan Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Wachtwoord Voor Opslaan Te Verwijderen
Hoe Wachtwoord Voor Opslaan Te Verwijderen

Video: Hoe Wachtwoord Voor Opslaan Te Verwijderen

Video: Hoe Wachtwoord Voor Opslaan Te Verwijderen
Video: wachtwoord opslaan 2024, April
Anonim

Sommige browsers in besturingssystemen van de Windows-familie bieden aan om het wachtwoord op te slaan bij het invoeren van een wachtwoord. Om dit te doen, moet u op de juiste knop drukken. Maar deze functie is niet altijd nodig, dus deze kan eenvoudig worden uitgeschakeld.

Hoe wachtwoord voor opslaan te verwijderen
Hoe wachtwoord voor opslaan te verwijderen

instructies:

Stap 1

Internet Explorer. Het opslaan van wachtwoorden in deze browser annuleren is vrij eenvoudig: wanneer het bijbehorende dialoogvenster verschijnt, klikt u in plaats van de gebruikelijke "Ja"-knop op "Nee". Daarna zal dit venster niet meer verschijnen bij het invoeren van registratiegegevens of het proberen te authenticeren op een van de gebruikte sites. Om eerder opgeslagen wachtwoorden te verwijderen, moet u naar de hoofdpagina van de site gaan (in het authenticatieformulier), dubbelklikken op het lege veld "Inloggen", het selecteren en op de Delete-toets drukken. Aangezien u het opslaan van registratiegegevens heeft geannuleerd, worden de velden "Inloggen" en "Wachtwoord" niet automatisch ingevuld.

Stap 2

Mozilla Firefox. Om deze optie te annuleren, gaat u naar het menu "Extra" in het hoofdvenster van het programma en selecteert u het item "Instellingen". Ga in het geopende venster naar het tabblad "Bescherming" en schakel het item "Wachtwoorden voor sites onthouden" uit. Om opgeslagen wachtwoorden op hetzelfde tabblad "Bescherming" te verwijderen, klikt u op de knop "Opgeslagen wachtwoorden". Selecteer in het geopende venster de gewenste regels en klik op de knoppen "Verwijderen" of "Alles verwijderen".

Stap 3

Opera. Ga in het hoofdvenster van de browser naar het bovenste menu "Extra" en selecteer "Algemene instellingen". Ga naar het gedeelte Formulieren en schakel Wachtwoordbeheer inschakelen uit. Om de registratiegegevens te wissen, klikt u op het menu "Extra", selecteert u het item "Geavanceerd" en gaat u naar het blok "Wachtwoordbeheer".

Stap 4

Google Chrome. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop met de afbeelding van een moersleutel en selecteer in het menu dat wordt geopend het gedeelte "Opties". Klik vervolgens op de regel "Persoonlijke materialen" en vink in het blok "Wachtwoorden" het vakje "Geen wachtwoorden opslaan" aan. Om opgeslagen wachtwoorden te verwijderen, klikt u in hetzelfde blok "Wachtwoorden" op de knop "Wachtwoorden beheren", selecteert u de vereiste regels en verwijdert u deze waarden.

Aanbevolen: