Hoe Het Spel Te Installeren Als Er Staat Dat Het Al Is Geïnstalleerd

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel Te Installeren Als Er Staat Dat Het Al Is Geïnstalleerd
Hoe Het Spel Te Installeren Als Er Staat Dat Het Al Is Geïnstalleerd

Video: Hoe Het Spel Te Installeren Als Er Staat Dat Het Al Is Geïnstalleerd

Video: Hoe Het Spel Te Installeren Als Er Staat Dat Het Al Is Geïnstalleerd
Video: Hoe installeer je Mods? -- World of Tanks 2024, April
Anonim

Er zijn verschillende manieren om fouten bij het installeren van het spel op te lossen. Allereerst moet u de oorzaak van de fout vinden en deze vervolgens oplossen met technische aanbevelingen. De redenen kunnen verschillen. Van eerdere onjuiste verwijderingen tot conflicten met de versie van het besturingssysteem.

helpen
helpen

instructies:

Stap 1

De belangrijkste bron van problemen tijdens de installatie van games is incompatibiliteit van software of verouderde stuurprogramma's. Helaas zijn niet alle games voorzien van de juiste waarschuwingen over de mogelijke oorzaken van het probleem. In het bijzonder weigeren nieuwe buitenlandse versies heel vaak om een onbekende of onjuiste reden te installeren of uit te voeren (bijvoorbeeld dat het spel zogenaamd al is geïnstalleerd).

Stap 2

Het probleem van incompatibiliteit wordt in de regel opgelost door de software te installeren en bij te werken. Als Windows XP is geïnstalleerd, is het voor de juiste werking van sommige moderne games noodzakelijk om te updaten naar Service Pack 3. U moet ook de stuurprogramma's voor de videokaart bijwerken en de nieuwste versie van DirectX installeren.

Stap 3

Er kan echter een conflict ontstaan over de versie van het spel. Het is waarschijnlijk dat fans zo'n fout al lang geleden hebben opgemerkt en een remedie hebben gevonden. Meestal betekent dit een soort add-on, patch, enz. Je zou naar dergelijke dingen moeten zoeken op sites die aan het spel zijn gewijd of op grote portals, waar nogal wat verschillende soorten add-ons zijn (bijvoorbeeld https://www.speeltuin.ru). In de regel zijn gedetailleerde instructies aan de oplossing toegevoegd

Stap 4

Er kan een conflict ontstaan doordat de game eerder op de computer is geïnstalleerd, maar vervolgens onjuist is verwijderd of de installatie tijdens het proces is onderbroken. Het is waarschijnlijk dat het in het register is geregistreerd en dat sommige bestanden in het systeem zijn opgeslagen. Daarom denkt het systeem dat het spel is geïnstalleerd. Als er geen beslissingen zijn genomen (dat wil zeggen dat sommige delen van de bestanden niet handmatig zijn verwijderd), kunt u proberen de game te zoeken in de "Programma's toevoegen of verwijderen". Het bevindt zich op: Start - Configuratiescherm - Programma's toevoegen of verwijderen. Daar moet je een spel zoeken. Als het zich daar bevindt, moet het worden verwijderd. Als het er niet is, moet u het systeem opschonen van onnodige bestanden met behulp van speciale hulpprogramma's (bijvoorbeeld CCleaner). Na zo'n opschoning van het systeem moeten onnodige bestanden worden verwijderd en dienovereenkomstig moet de game worden geïnstalleerd.

Aanbevolen: