Hoe Plug-ins Te Installeren Voor CS 1.6

Inhoudsopgave:

Hoe Plug-ins Te Installeren Voor CS 1.6
Hoe Plug-ins Te Installeren Voor CS 1.6

Video: Hoe Plug-ins Te Installeren Voor CS 1.6

Video: Hoe Plug-ins Te Installeren Voor CS 1.6
Video: How to Add any Plugins in Counter Strike 1.6 Server 2024, Mei
Anonim

Het installeren van plug-ins in het spel Counter Strike versie 1.6 impliceert niet dat de gebruiker hackvaardigheden heeft en impliceert alleen enige zorgvuldigheid bij het volgen van de volgorde van procedures.

Hoe plug-ins te installeren voor CS 1.6
Hoe plug-ins te installeren voor CS 1.6

instructies:

Stap 1

Selecteer en download de vereiste plug-in voor het spel Counter Strike versie 1.6. Maak een kopie van de geselecteerde plug-in en plaats deze in de map Plug-ins in de map Cstrike / addons / amxmodx. Ga naar een map met de naam cstrike / addons / configs en vouw het bestand plugins.ini uit met een standaard teksteditor. Voeg de naam van de te installeren plug-in toe aan de onderkant van de map die wordt geopend, met behoud van de extensie. Sla uw wijzigingen op en start uw server opnieuw op om de geïnstalleerde plug-in toe te passen.

Stap 2

Volg deze stappen om de plug-in gamemenu.amxx te installeren om de servernaam toe te voegen aan de snelkoppeling. Download de nieuwste versie van de geselecteerde plug-in naar uw computer en vouw de gedownloade map uit. Definieer de twee bestanden erin: gamemenu.amxx en gamemenu.txt. De eerste is in feite een plug-in en wordt op de hierboven beschreven standaard manier geïnstalleerd, en de tweede is een tekstdocument voor het configureren van de geselecteerde extensie.

Stap 3

Open het instellingenbestand met uw teksteditor en bewerk de regels met de servernaam en het IP-adres. Sla uw wijzigingen op en maak een kopie van het bewerkte bestand in

cs / cstrike / addonsamxmodx / configs.

Start de server opnieuw op om de opgeslagen wijzigingen toe te passen.

Stap 4

Compileer plug-ins (indien nodig). Deze procedure kan nodig zijn als er zich extra bestanden in het gedownloade archief bevinden: audio, modellen, enz. Definieer een extra bestand met de extensie.sma en maak er een kopie van in de map

cstrike / addons / amxmodx / modx / scripting.

Stap 5

Breng de gewenste wijzigingen aan in de numerieke waarden van het geselecteerde bestand en sla ze op. Sleep het gewijzigde bestand naar het uitvoerbare bestand compile.exe en bevestig uw selectie door op de functietoets Enter te drukken. Wacht tot de gemaakte gecompileerde map verschijnt en open deze. Installeer het gecompileerde plug-inbestand zoals hierboven beschreven.

Aanbevolen: