Hoe Word-bestanden Te Combineren

Inhoudsopgave:

Hoe Word-bestanden Te Combineren
Hoe Word-bestanden Te Combineren

Video: Hoe Word-bestanden Te Combineren

Video: Hoe Word-bestanden Te Combineren
Video: How to Combine Multiple Word Documents into a Single One - Word 2016 2024, April
Anonim

Het combineren van verschillende elektronische documenten in één is noodzakelijk om een groot wetenschappelijk werk, of een elektronisch leerboek of methodologische handleiding te creëren. Dit kan op verschillende manieren: één bestand aanmaken, of één hoofddocument en meerdere ondergeschikten.

Hoe Word-bestanden te combineren
Hoe Word-bestanden te combineren

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - MS Word-programma.

instructies:

Stap 1

Verzamel meerdere Word-documenten die u wilt combineren tot één *.doc-bestand in één map om dit proces gemakkelijker te maken. Het plakken van documenten in Word is eenvoudig, maar u moet wel enkele praktische tips kennen om het te doen. De eenvoudigste manier om Word-documenten in één te plakken, is door kopiëren en plakken. Dit is onhandig en nogal eentonig, en de opmaak kan worden verbroken.

Stap 2

Combineer documenten in Word met behulp van de volgende methode. Maak eerst de structuur van uw hoofddocument, verlaat de pagina om de inhoud in te voegen. Voer op de volgende pagina de titel van het eerste deel van het document in, dit kan een hoofdstuk of een sectie zijn.

Stap 3

Scheid delen van het document met pauzes, dan begint elk nieuw hoofdstuk op een nieuwe pagina, en niet na de tekst van het vorige hoofdstuk. Pauzes geven uw document een professionelere en afgewerkte uitstraling. Om dit te doen, plaatst u de cursor aan het einde van het hoofdstuk, selecteert u het menu "Invoegen" en vervolgens "Break", in het venster dat wordt geopend, zet u de schakelaar op "Nieuwe sectie vanaf de volgende pagina" en klikt u op "OK".

Stap 4

Selecteer het menu Invoegen om de tekst voor de volgende sectie toe te voegen, selecteer Bestand. Er wordt een nieuw venster "Bestand invoegen" geopend, waarin u het bestand met de hoofdstuktekst kunt zoeken en selecteren. Plak de rest van de bestanden op dezelfde manier om meerdere Word-documenten in één te combineren. Hierdoor krijgt u één document. Als er kop- en voetteksten in de originele bestanden waren, worden deze ook zonder wijzigingen naar het hoofdbestand overgebracht.

Stap 5

Gebruik stijlen om consistente opmaak in uw document in te stellen. Voor gemakkelijke navigatie door de secties van uw tekst, past u de stijl "Kop 1" toe op de titels van hoofdstukken / secties en "Kop 2/3" voor subsecties / alinea's.

Stap 6

Voeg vervolgens een inhoudsopgave toe aan het begin van de tekst ("Invoegen" - "Inhoudsopgave en indexen"). Dan verschijnt op de eerste pagina een inhoudsopgave, gemaakt van hyperlinks naar pagina's met hoofdstukken. Om naar de gewenste sectie te gaan, klikt u gewoon op de naam terwijl u Ctrl ingedrukt houdt.

Aanbevolen: