Hoe 1c-databases Te Combineren

Inhoudsopgave:

Hoe 1c-databases Te Combineren
Hoe 1c-databases Te Combineren

Video: Hoe 1c-databases Te Combineren

Video: Hoe 1c-databases Te Combineren
Video: 1C-Battle. PostgreSQL vs MS SQL | Anton Doroshkevich 2024, Mei
Anonim

In het geval dat meerdere werknemers van één onderneming aanvankelijk met één database werken en later tijdens het uitvoeren van bewerkingen bepaalde discrepanties optreden, is het noodzakelijk om de unificatie van databases te gebruiken. Dit is een vrij complexe operatie die niet alleen het boekhoudgedeelte omvat, maar ook programmeervaardigheden vereist.

Hoe 1c-databases te combineren
Hoe 1c-databases te combineren

Het is nodig

  • - programma 1c;
  • - kopieën van databases met afwijkingen.

instructies:

Stap 1

Gebruik de gemakkelijkste manier om databases samen te voegen - neem contact op met de specialisten die dit proces in de kortst mogelijke tijd zullen implementeren en alle aspecten en versieverschillen zullen behandelen. Bij gebrek aan ervaring met het uitvoeren van deze bewerkingen, wordt het niet aanbevolen om de databases zelf samen te voegen, omdat dit vaak leidt tot een situatie met dubbele bewerkingen, mappen, enzovoort, wat de workflow negatief beïnvloedt. Het is ook noodzakelijk om rekening te houden met de eigenaardigheden van de boekhouding bij een bepaalde onderneming.

Stap 2

Als je de databases nog steeds gaat samenvoegen, gebruik dan de creatie van een derde. Synchroniseer informatie uit de ene database met gegevens uit de tweede, terwijl u noodzakelijkerwijs dubbele elementen en hun details bijhoudt. Een groot pluspunt van zelfcombinerende mappen - in de toekomst zult u bijna elk aspect van de boekhouding in uw bedrijf kennen. Het grote minpunt is dat alleen jij en degenen die hier direct aan hebben deelgenomen, het weten. Helaas kan dit proces niet volledig automatisch worden uitgevoerd. Zorg er bij het maken van een derde basis voor dat u kopieën gebruikt en regelmatig de juiste configuratie opslaat.

Stap 3

Bij het maken van een derde honk zal het veel tijd kosten om een nieuwe nummering te maken, behandel dit aspect met grote zorg. Het is het beste dat dezelfde persoon (of groep mensen) deze procedure van begin tot eind uitvoert, omdat er anders inconsistenties in de gegevens kunnen ontstaan.

Stap 4

Nadat de gecombineerde database gereed is, moet u deze op andere computers vervangen, nadat u eerder een kopie van de oude configuratie hebt gemaakt. Houd er rekening mee dat het proces moet worden uitgevoerd onder dezelfde softwareversie met dezelfde updates.

Aanbevolen: