Hoe Video Met Muziek Te Combineren

Inhoudsopgave:

Hoe Video Met Muziek Te Combineren
Hoe Video Met Muziek Te Combineren

Video: Hoe Video Met Muziek Te Combineren

Video: Hoe Video Met Muziek Te Combineren
Video: Hoe zet je muziek bij je video met je smartphone met Cute Cut en iMovie 2024, April
Anonim

Om een presentatie, amateurvideo of homevideo te maken, moet je vaak video met muziek combineren. Dit kan worden gedaan met behulp van een conventioneel video-editorprogramma.

Hoe video met muziek te combineren
Hoe video met muziek te combineren

Het is nodig

video bewerker

instructies:

Stap 1

Selecteer een van de videotoepassingen. Het Windows-besturingssysteem heeft een standaard video-editor - Movie Maker, die hiervoor geschikt is. Daarnaast kunt u complexere en professionelere applicaties gebruiken met meer functionaliteit.

Stap 2

Start het geselecteerde bewerkingsprogramma. Maak een nieuw project aan, selecteer hiervoor het menu "Bestand" -> "Nieuw" (of "Bestand" -> "Nieuw"). Geef de juiste video-instellingen op: resolutie, beeldverhouding, frames per seconde en andere.

Stap 3

Gebruik het menu "Bestand" -> "Openen" (of "Bestand" -> "Importeren" in sommige toepassingen) om de gewenste video aan het programma toe te voegen. Maak daarna een videotrack op de tijdlijn van het programma en verplaats het videobestand ernaartoe met de muis. Klik hiervoor met de linkermuisknop en verplaats het bestand naar het plakbord zonder het los te laten. Gebruik indien nodig de toolkit van het programma om de video bij te snijden.

Stap 4

Importeer op dezelfde manier in het programma en de audio-opname die u met de video wilt combineren. Maak daarna een audiotrack op de tijdlijn van de applicatie en verplaats de audio ernaar. Om dit te doen, moet u ook met de linkermuisknop op het bestand klikken en vervolgens, zonder het los te laten, de audio naar de tijdlijn verplaatsen.

Stap 5

Gebruik indien nodig de muis om de audio af te stemmen op de video. Tweak de audio op de tijdlijn totdat deze goed overeenkomt met de video. Trim het indien nodig met behulp van de toolkit van het programma.

Stap 6

Sla het resulterende project op. Selecteer hiervoor "Bestand" -> "Opslaan als" ("Bestand" -> "Bereken als" of "Bestand" -> "Exporteren" in sommige toepassingen). Geef een naam op voor het opgeslagen bestand, selecteer het gewenste videoformaat en controleer de instellingen die zijn opgegeven bij het maken van het project. Geef daarnaast de instellingen voor audio op - bitsnelheid en frequentie. Klik op de knop "Opslaan" en wacht tot het proces is voltooid.

Aanbevolen: