Hoe Twee Foto's In één Te Combineren

Inhoudsopgave:

Hoe Twee Foto's In één Te Combineren
Hoe Twee Foto's In één Te Combineren

Video: Hoe Twee Foto's In één Te Combineren

Video: Hoe kun je het beste foto's sorteren (Lightroom Classic) 2022, December
Anonim

Je hebt de mogelijkheid nodig om twee foto's in één te combineren bij het maken van verschillende collages, interessante foto's en feestelijke ansichtkaarten. Voor een beginner in het gebruik van Photoshop lijkt deze taak misschien ontmoedigend, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, kun je gemakkelijk je verbeeldingskracht tonen bij het bewerken van foto's. Als je klaar bent - ga je gang!

Als het bewerken van foto's nieuw voor u is, hoeft u zich geen zorgen te maken, u zult slagen
Als het bewerken van foto's nieuw voor u is, hoeft u zich geen zorgen te maken, u zult slagen

Het is nodig

Twee foto's, Fotoshop-software

instructies:

Stap 1

Selecteer eerst de twee foto's die u tot één wilt combineren. Open beide afbeeldingen in Photoshop.

Stap 2

Selecteer nu in de gereedschapskolom aan de linkerkant het gereedschap Verplaatsen (V) en gebruik het om de ene afbeelding naar de andere te slepen.

Stap 3

Maak beide foto's even groot. Om dit te doen, maakt u de bovenste laag actief en selecteert u het gereedschap Vrije transformatie (Ctrl + T).

Stap 4

Als de rand van het gereedschap buiten de rand van het canvas valt, drukt u op Ctrl + O en wijzigt u het formaat van de afbeeldingen terwijl u Shift ingedrukt houdt. Als u tevreden bent met het resultaat, drukt u op Enter.

Stap 5

Als u de onderste laag moet verhogen of verlagen, drukt u op de combinatie Verplaatsgereedschap (V) en verplaatst u de onderste afbeelding brutaal. Als u een foutmelding krijgt, wijzigt u de naam van de onderste laag door op alt = "Afbeelding" te drukken en te dubbelklikken op Achtergrond.

Stap 6

Meng nu je lagen. Selecteer hiervoor de bovenste laag en klik op de knop Laagmasker toevoegen. Er verschijnt een maskerpictogram naast de laag die u hebt geselecteerd en het wordt wit geverfd.

Stap 7

Vul vervolgens het laagmasker met een zwart-wit verloop. Selecteer het gereedschap Verloop (G) op de werkbalk aan de linkerkant.

Stap 8

Kies met de verloopinstellingen open een zwart-witte kleur, de derde in de tabel.

Stap 9

Druk op Shift en houd de locatie tussen de lagen ingedrukt waar je verloop moet beginnen en waar het zal eindigen. Als u niet tevreden bent met het resultaat, drukt u op Ctrl + Z en selecteert u opnieuw het overvloeiveld.

Stap 10

Nu kunt u beide lagen met elkaar verbinden, of beter gezegd, samenvoegen tot één, hiervoor selecteert u Laag 1 en drukt u op Ctrl + Shift + Alt + E. Er wordt een nieuwe laag gevormd met de naam Laag 2 en u kunt deze als de derde in uw lijst met lagen zien. Sla de resulterende afbeelding op.

Stap 11

Sla de resulterende afbeelding op. Gefeliciteerd, je hebt de foto samengevoegd, er ruis aan toegevoegd of de kleuren gewijzigd in wat je maar wilt. Succes!

Populair per onderwerp