Hoe Het Systeem Overdag Terug Te Draaien?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Systeem Overdag Terug Te Draaien?
Hoe Het Systeem Overdag Terug Te Draaien?

Video: Hoe Het Systeem Overdag Terug Te Draaien?

Video: Hoe Het Systeem Overdag Terug Te Draaien?
Video: FieldBee webinar I L2 RTK GNSS system met FLEPOS 2024, Mei
Anonim

Bij het installeren van nieuwe programma's of het updaten van het systeem kunnen er bepaalde problemen optreden. Sommige zijn onbeduidend en gemakkelijk te verwijderen, terwijl andere een rollback nodig hebben om de normale werking van de computer te herstellen en het systeem terug te brengen naar het vorige niveau.

Hoe het systeem overdag terug te draaien?
Hoe het systeem overdag terug te draaien?

instructies:

Stap 1

In het Windows-besturingssysteem is het mogelijk om een eerdere staat van het systeem te herstellen, maar aan deze ene voorwaarde moet worden voldaan - het is noodzakelijk om op tijd controlepunten te creëren. Klik op de knop "Start" en open vervolgens: "Alle programma's" - "Accessoires" - "Systeemwerkset" - "Systeemherstel". Selecteer in het geopende venster "Een herstelpunt maken" en klik op "Volgende". Voer de naam van het herstelpunt (een willekeurig) in en klik op de knop "Maken". Sluit het venster door op "Sluiten" te klikken.

Stap 2

U hebt een herstelpunt gemaakt. Nu, in het geval van problemen na het installeren van nieuwe programma's of het updaten van het systeem, kunt u het gemaakte herstelpunt selecteren en het systeem terugdraaien naar die dag. Om het systeem van dag tot dag terug te kunnen draaien, moet u elke dag een nieuw herstelpunt maken.

Stap 3

Windows maakt ook automatisch herstelpunten, maar dit gebeurt alleen bij het installeren van programma's of bij het uitvoeren van andere acties die gevaarlijk zijn voor het systeem. Als u geen nieuwe programma's installeert en zodra er een fout optreedt, werkt een herstelpoging niet vanwege het ontbreken van controlepunten - ze worden eenvoudigweg niet gemaakt door het besturingssysteem. Als u naar het herstelhulpprogramma gaat, ziet u dat de meeste dagen niet vetgedrukt zijn. Dit betekent dat er geen herstelpunten voor zijn aangemaakt.

Stap 4

De praktijk leert dat zelfs als er herstelpunten zijn, het lang niet altijd mogelijk is om het systeem terug te brengen naar de vorige staat - nadat het programma is beëindigd en de computer opnieuw is opgestart, verschijnt er een bericht dat het niet mogelijk was om de systeemstatus voor die dag te herstellen. Daarom moet u niet vertrouwen op het herstelprogramma, het is veel betrouwbaarder om een tweede besturingssysteem op uw computer te installeren (op een andere schijf of schijfpartitie). Wat er ook gebeurt met het hoofdbesturingssysteem, u kunt altijd vanaf het tweede opstarten. Dit zal belangrijke gegevens opslaan en rustig beginnen met het herstellen van het hoofdbesturingssysteem.

Aanbevolen: