Hoe Windows Vista Terug Te Draaien

Inhoudsopgave:

Hoe Windows Vista Terug Te Draaien
Hoe Windows Vista Terug Te Draaien

Video: Hoe Windows Vista Terug Te Draaien

Video: How To Activate Your Windows Computer XP/Vista/7/8 (Still Working 2020) 2022, December
Anonim

Het terugdraaien van het systeem (herstel) is een effectief hulpmiddel als u per ongeluk het verkeerde programma hebt geïnstalleerd en het besturingssysteem opnieuw heeft geconfigureerd dat niet meer correct werkte. Het helpt ook als de applicatie verkeerd is geïnstalleerd, virussen zijn ontdekt of de software is gecrasht. Het terugdraaien van het systeem in Windows Vista kan veel problemen oplossen.

Hoe Windows Vista terug te draaien
Hoe Windows Vista terug te draaien

instructies:

Stap 1

Om het systeem te herstellen wanneer het actief is, gaat u naar het menu Start. Daar selecteert u het tabblad "Alle programma's", daarin vindt u de map "Standaard". U hebt het tabblad "Systeemwerkset" nodig, waarin u een van de functies kunt selecteren, waaronder "Systeemherstel". Selecteer dit artikel.

Stap 2

Windows Vista zal u vragen welke actie u moet ondernemen: een eerdere systeemstatus herstellen of een terugdraaipunt maken. Kies ervoor om een ​​eerdere staat te herstellen.

Stap 3

Er wordt een venster geopend met een kalender en een lijst met alle beschikbare herstelpunten. Het is beter om geen oude punten te selecteren, omdat er in de afgelopen tijd hoogstwaarschijnlijk geen belangrijke applicaties zijn geïnstalleerd. Kies het punt dat het dichtst bij het tijdstip ligt waarop wijzigingen worden aangebracht die de prestaties van uw systeem nadelig beïnvloeden. Het punt moet eerder zijn dan deze wijzigingen.

Stap 4

Voor gevallen waarin u het besturingssysteem niet kunt opstarten, zijn er andere methoden om Windows Vista terug te draaien. U moet opstarten in de veilige modus. Start uw computer opnieuw op of zet hem aan. Net voordat het besturingssysteem begint te laden, drukt u op de F8-toets totdat het opstartmenu verschijnt. Selecteer daar de regel "Veilige modus".

Stap 5

Wanneer het systeem is opgestart in de veilige modus, zoals gewoonlijk, kiest u ervoor om het systeem terug te draaien.

Stap 6

Als het niet werkte om in veilige modus op te starten, druk dan nogmaals op F8 om het systeem opnieuw op te starten, selecteer deze keer "Laad de laatste goede configuratie". Hiermee start u uw systeem zoals het voor het laatst was toen het veilig werd opgestart. Zodra de download heeft plaatsgevonden, kunt u het systeem terugdraaien.

Populair per onderwerp