Hoe Het Systeem Een dag Geleden Terug Te Sturen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Systeem Een dag Geleden Terug Te Sturen
Hoe Het Systeem Een dag Geleden Terug Te Sturen

Video: Hoe Het Systeem Een dag Geleden Terug Te Sturen

Video: Hoe Het Systeem Een dag Geleden Terug Te Sturen
Video: Voorbereiden op een wedstrijd of speciale gelegenheid | PaardenpraatTV 2024, April
Anonim

De toenemende incidentie van bedreigingen voor de beveiliging van computers door externe indringers dwingt gebruikers om alle mogelijke beveiligingsmethoden te gebruiken. Een van deze manieren is om het systeem een dag terug te zetten. Om dit te doen, volstaat het om regelmatig herstelpunten te maken - "snapshots" van de status van het systeem op dit moment. Door ze te gebruiken, kunt u op elk moment in geval van gevaar het systeem terugsturen en een volledige herinstallatie vermijden. Systeemherstel herstelt beschadigde registerinstellingen, systeembestanden, services, services en andere programma's. In dit geval worden alle OS-parameters vervangen door de eerder opgeslagen gegevens uit de "snapshot" van het systeem. U kunt een systeemretour uitvoeren met Windows zelf.

Hoe het systeem een dag geleden terug te sturen
Hoe het systeem een dag geleden terug te sturen

instructies:

Stap 1

Open het "Start"-knopmenu en selecteer "Alle programma's" -> "Accessoires" -> "Systeemwerkset" -> "Systeemherstel". Een dialoogvenster voor het werken met systeemherstel of voor het maken van nieuwe momentopnamepunten verschijnt op het scherm.

Stap 2

Om dergelijke bewerkingen uit te voeren, zijn systeembeheerdersrechten vereist. Als u werkt met een account dat geen beheerdersrechten heeft, wordt u daarom om een beheerderswachtwoord gevraagd. Voordat u de acties uitvoert om het systeem te herstellen, voert u het wachtwoord in het invoervenster dat verschijnt in en klikt u op de knop "OK".

Stap 3

Selecteer het radio-item "Systeemherstel" in het herstelvenster. Het terugdraaien van het systeem kan alleen worden uitgevoerd als eerder door de gebruiker herstelpunten zijn gemaakt. Klik onderaan het venster op de knop "Volgende".

Stap 4

De Recovery Wizard toont een lijst met alle bestaande retourpunten. Selecteer het punt dat u nodig hebt uit de lijst, overeenkomend met de vorige werkdag. Klik nogmaals op de knop Volgende.

Stap 5

Controleer in het volgende venster van de wizard de juistheid van de puntselectie en start het systeemretourproces door opnieuw op de knop "Volgende" te klikken.

Stap 6

Het systeem herstelt al zijn parameters in overeenstemming met de gegevens die de dag ervoor zijn geregistreerd. Daarna zal de computer automatisch opnieuw opstarten. Na het opnieuw opstarten verschijnt er een venster op het scherm met informatie over het succes van het herstel. Klik op de knop "Ok" in het venster en werk verder in het bijgewerkte besturingssysteem.

Aanbevolen: