Hoe Het Windows-systeem Terug Te Draaien

Inhoudsopgave:

Hoe Het Windows-systeem Terug Te Draaien
Hoe Het Windows-systeem Terug Te Draaien

Video: Hoe Het Windows-systeem Terug Te Draaien

Video: How to Change Date and Time in Windows 10 2022, November
Anonim

Dankzij de mogelijkheid om in Windows terug te gaan in de tijd door middel van herstelpunten, kan het besturingssysteem worden teruggedraaid naar een vroege datum. Windows maakt automatisch herstelpunten wanneer het programma's installeert waarvan het systeem zelf denkt dat ze de architectuur kunnen veranderen of op de een of andere manier schade kunnen toebrengen.

Hoe het Windows-systeem terug te draaien
Hoe het Windows-systeem terug te draaien

instructies:

Stap 1

Om vroeg terug te draaien, moet u het geselecteerde herstelpunt in het verleden uitvoeren. Om dit te doen, gaat u in Windows 7 / Vista naar het "Configuratiescherm" in het menu "Start", selecteert u de weergavemodus - grote pictogrammen of kleine pictogrammen en zoekt u de snelkoppeling met de naam "Herstel".

In Windows XP bevindt het hulpprogramma Systeemherstel zich in het menu Start - Programma's directory - Bureau-accessoires - Systeemwerkset - Systeemherstel.

Stap 2

Klik in het venster Systeemherstel op de knop "Systeemherstel starten". In het venster dat verschijnt, de wizard Systeembestanden en mappen herstellen, klikt u op de knop "Volgende" en selecteert u een herstelpunt dat zo ver mogelijk in het verleden ligt vanaf de datum van vandaag, en klikt u vervolgens op "Volgende" en "Voltooien".

De computer zal opnieuw opstarten, maar als dit niet het geval is, moet hij zichzelf opnieuw opstarten. Ook ziet u voor of na het opnieuw opstarten de voortgangsbalk voor herstel op het scherm. Windows start normaal wanneer het herstelproces het einde bereikt, met andere woorden, wanneer de strip volledig is geladen.

Populair per onderwerp