Hoe De Directx-versie Terug Te Draaien

Inhoudsopgave:

Hoe De Directx-versie Terug Te Draaien
Hoe De Directx-versie Terug Te Draaien

Video: Hoe De Directx-versie Terug Te Draaien

Video: Hoe De Directx-versie Terug Te Draaien
Video: How To Fix This Title Requires A Graphics Device Compatible With DirectX 11 Error (Easy Solution) 2024, April
Anonim

DirectX is een verzameling bibliotheken die in games wordt gebruikt om afbeeldingen weer te geven. U kunt de versie naar een oudere wijzigen door de bibliotheek opnieuw te installeren of door de functies van een gespecialiseerd hulpprogramma te gebruiken.

Hoe de Directx-versie terug te draaien
Hoe de Directx-versie terug te draaien

instructies:

Stap 1

Om de geïnstalleerde DirectX terug te draaien, moet u de bestanden van de nieuwe bibliotheek verwijderen en vervolgens het pakket met bestanden van de oude installeren. Ga hiervoor naar het configuratiescherm voor programma's die in het systeem zijn geïnstalleerd met behulp van het menu "Start" - "Configuratiescherm". Selecteer het gedeelte 'Programma's toevoegen of verwijderen'. Selecteer onder de posities in de lijst met toepassingen DirectX, klik er met de rechtermuisknop op en klik vervolgens op "Verwijderen".

Stap 2

Ga na de verwijderingsprocedure naar de officiële DirectX-website en download het vereiste bibliotheekpakket. Dus als je DirectX 10 hebt verwijderd, download dan de bibliotheek met versie 9.0c. Nadat de download is voltooid, voert u het resulterende bestand uit. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien en start vervolgens uw computer opnieuw op om de wijzigingen toe te passen.

Stap 3

U kunt DirectX Happy Uninstall ook gebruiken om DirectX te verwijderen. Het ondersteunt alle versies en kan met één klik teruggaan naar de gewenste bibliotheek. U kunt KMDXC gebruiken om een pakket sneller te verwijderen. Met het hulpprogramma kunt u terugdraaien of, omgekeerd, bijwerken naar de gewenste versie.

Stap 4

Voor Windows 7 is DirectX 11 geïnstalleerd. U kunt het verwijderen met behulp van het programma DirectX Eradicator. Pak het programmaarchief uit en voer het bestand dxerad.exe uit. Selecteer de optie om DirectX te verwijderen. Start na het voltooien van de procedure uw computer opnieuw op en ga naar de officiële website van de bibliotheek om de oudere versie te downloaden. Installeer het. Terugdraaien voltooid.

Aanbevolen: