Een Stuurprogramma Voor Een Geluidskaart Installeren

Inhoudsopgave:

Een Stuurprogramma Voor Een Geluidskaart Installeren
Een Stuurprogramma Voor Een Geluidskaart Installeren

Video: Een Stuurprogramma Voor Een Geluidskaart Installeren

Video: Een Stuurprogramma Voor Een Geluidskaart Installeren
Video: How to install Audio Driver Or Windows 10 ,8,7 Error No Audio Output Device Is Installed 2024, April
Anonim

Geluidsproblemen kunnen optreden zowel na het installeren van een nieuw besturingssysteem als door het conflict van sommige programma's met het stuurprogramma van de geluidskaart. Als u om de een of andere reden het geluid op uw computer hebt verloren en u zeker weet dat het probleem in het stuurprogramma van de geluidskaart zit, moet u een paar eenvoudige stappen volgen.

Een stuurprogramma voor een geluidskaart installeren
Een stuurprogramma voor een geluidskaart installeren

instructies:

Stap 1

Download het nieuwste stuurprogramma voor de geluidskaart voor uw computermodel. Om dit te doen, moet u de fabrikant identificeren, zodat u weet op welke site u het stuurprogramma moet zoeken. Als u een laptop heeft, gaat u naar de website van de fabrikant en kiest u uw model en downloadt u de driver. Als je een desktopcomputer hebt met een geïntegreerde geluidskaart, zoek dan naar een moederbordfabrikant en selecteer een driver voor je moederbordmodel. Als je een aparte geluidskaart hebt, kijk dan op de website van de fabrikant voor het model geluidskaart en zoek het stuurprogramma dat je nodig hebt. Het stuurprogramma moet niet alleen overeenkomen met je laptop, moederbord of geluidskaartmodel, maar ook met het besturingssysteem dat op je computer is geïnstalleerd.

Stap 2

Nadat het stuurprogramma is geladen, moet u het bestaande stuurprogramma verwijderen. Open hiervoor het menu "Start" - "Configuratiescherm" - "Systeem" en ga naar het tabblad "Hardware" en vervolgens naar "Apparaatbeheer". Selecteer een geluidskaart uit de lijst en klik er met de rechtermuisknop op, ga naar "Eigenschappen" en vervolgens "stuurprogramma verwijderen".

Stap 3

Wanneer de oude versie van het stuurprogramma is verwijderd, gaat u terug naar de "Eigenschappen" van de geluidskaart en selecteert u "stuurprogramma installeren" of "stuurprogramma bijwerken". De "Installatiewizard" wordt geopend en u hoeft alleen de aanwijzingen op te volgen en de map op te geven waarin het eerder gedownloade nieuwe stuurprogramma zich bevindt. Hiermee wordt het stuurprogramma voor de geluidskaart geïnstalleerd.

Aanbevolen: