Internettoegang Afsluiten

Inhoudsopgave:

Internettoegang Afsluiten
Internettoegang Afsluiten

Video: Internettoegang Afsluiten

Video: Internettoegang Afsluiten
Video: internet verbinding problemen herstellen 2024, Mei
Anonim

Het internet is een geweldig hulpmiddel, niet alleen voor entertainment en communicatie met vrienden, maar ook voor werk en studie. Er is veel nuttige informatie op het World Wide Web, maar niet minder nutteloos en zelfs schadelijk. Uw kinderen, vooral kleine kinderen, realiseren zich meestal niet waar ze klimmen tijdens hun wandelingen op internet en kunnen virussen "vangen" of voldoende pornomateriaal bekijken.

Soms is een verbod goed
Soms is een verbod goed

instructies:

Stap 1

Speciale programma's die van internet zijn gedownload, helpen ons de online avonturen van kinderen te beperken of kinderen zonder toezicht de toegang tot het netwerk volledig te ontzeggen. Neem bijvoorbeeld het programma KidsControl. Installeer het en voer het uit.

Stap 2

Zoek vervolgens in het programmavenster naar het menu-item "Gebruikersrechten", ga vervolgens naar "Beheerder" en "Toegang tot het configuratiescherm". We verbieden de toegang tot het controlepaneel voor andere gebruikers, zodat zelfs de meest sluwe van onze kinderen de beveiligingsinstellingen niet kunnen veranderen.

Stap 3

We stellen een lijst op van verboden middelen: klik op "Verboden middelen" en zet een vinkje voor de nodige categorieën. Klik vervolgens op "Verboden bestanden". Op dezelfde manier sluiten we de toegang tot bepaalde groepen bestanden, die we zelf zullen markeren met selectievakjes.

Stap 4

Om het bekijken van een bepaalde bron te verbieden of toe te staan, moeten we de lijsten met verboden en toegestane sites configureren op de tabbladen "Witte lijst" en "Zwarte lijst".

Stap 5

Als u de toegang tot internet op bepaalde tijden en dagen volledig moet verbieden, gebruik dan het tabblad "Toegangsschema". U kunt bepaalde perioden en dagen selecteren, en als u alle dagen van de week selecteert, kunt u de toegang tot internet voor een bepaalde gebruiker volledig blokkeren.

Stap 6

U kunt informatie krijgen over de sites die u tijdens uw afwezigheid hebt bezocht door "Downloadgeschiedenis" te selecteren. Er worden gegevens weergegeven over alle bekeken pagina's.

Aanbevolen: