Hoe Te Spelen Zonder Internettoegang

Inhoudsopgave:

Hoe Te Spelen Zonder Internettoegang
Hoe Te Spelen Zonder Internettoegang

Video: Hoe Te Spelen Zonder Internettoegang

Video: Hoe Te Spelen Zonder Internettoegang
Video: internet verbinding problemen herstellen 2024, April
Anonim

Constant "online" is de belangrijkste trend in de game-industrie van de afgelopen jaren. Steeds vaker vergeten ontwikkelaars de campagne voor één speler en geven ze de voorkeur aan niveaus voor gezamenlijke passage op internet; beveiligingssystemen installeren die exclusief zijn ontworpen voor online registratie; maak games die uitsluitend MMO-georiënteerd zijn. Tegelijkertijd wordt het percentage spelers dat niet is aangesloten op het netwerk gewoon genegeerd.

Hoe te spelen zonder internettoegang
Hoe te spelen zonder internettoegang

Noodzakelijk

  • - Het lokale netwerk;
  • - Software voor het maken van een gameserver;
  • - Tijdelijke internettoegang.

instructies:

Stap 1

Internettoegang kan meestal worden vervangen door een LAN. Als meerdere computers met elkaar zijn verbonden, worden ze gedefinieerd als een "lokaal netwerk", en een aantal spellen waarvoor coöperatieve doorgang vereist is (Dead Island, Portal 2, Borderlands) stellen je in staat om met andere mensen te spelen zonder een internetverbinding. In het hoofdmenu van het product moet je het item "LAN game" selecteren, waarna je naar de gameslobby wordt gebracht. Selecteer "creëer een spel", andere gebruikers moeten "verbinden" door het IP-adres van uw computer in te voeren.

Stap 2

Je kunt MMO-projecten ook spelen via een lokaal netwerk. De specificiteit van deze producten ligt in het feit dat ze zijn ontworpen voor een groot aantal spelers (tot enkele duizenden tegelijk), en daarom heeft het nauwelijks zin om alleen de wereld rond te reizen. Als er echter een lokaal netwerk voor u beschikbaar is, kunt u op een van de computers een server maken met uw vrienden (u moet eerst een reeks geschikte tools downloaden). Instructies voor het maken van een server zijn te vinden op de fanforums voor een bepaald spel.

Stap 3

Start het spel met bots. In veel multiplayer-shooters (Quake 3, Battlefield 2, Counter-Strike) is er een modus, in de meeste gevallen "training". Hij vervangt echte spelers door computertegenstanders. Om ze te verbinden, heb je mogelijk een programma van derden nodig: voor de tactische shooter Counter-Strike versie 1.6 werden bijvoorbeeld geen "bots" geleverd, en daarom hebben de fans onafhankelijk een aantal plug-ins ontwikkeld om ze toe te voegen.

Stap 4

Als het spel online registratie of een permanente verbinding met het netwerk vereist, kan het probleem niet worden opgelost. Dergelijke voorzorgsmaatregelen zijn door de ontwikkelaars gemaakt als bescherming tegen illegaal kopiëren, maar ze zijn lastiger voor de spelers, omdat "Pirates" omzeilen keer op keer met succes een dergelijke blokkade door allerlei soorten Crack en NoDVD te maken. Het installeren van dergelijke, hoewel het u de noodzaak om online te registreren bespaart, is een inbreuk op het auteursrecht en is daarom illegaal.

Aanbevolen: