Hoe Speel Je Fifa

Hoe Speel Je Fifa
Hoe Speel Je Fifa

Video: Hoe Speel Je Fifa

Video: Hoe Speel Je Fifa
Video: hoe speel je FIFA 1# 2024, Maart
Anonim

Het aantal voetbalfans over de hele wereld loopt waarschijnlijk in de honderden miljoenen. Het aantal fans van computerspellen is niet minder. Er is echter een spel dat noch het een noch het ander onverschillig laat - dit is natuurlijk FIFA, die het idee heeft veranderd van wat computerspellen kunnen zijn.

Hoe speel je fifa
Hoe speel je fifa

De voetbalteammanager-simulator, FIFA, heeft een ongelooflijke mate van realisme bereikt, zodat de opname van een virtuele wedstrijd kan worden verward met een echte uitzending vanuit het stadion.

In september werd een versie van FIFA 11 uitgebracht, die fans van zowel het spel als het voetbal zal verrassen met een aantal innovaties.

  1. De pc-versie zal de core gebruiken die al is getest op de Xbox 360 en PlayStation 3. Dit betekent dat het spelen van FIFA 11 nog leuker wordt met een nieuw physics-model en visuele effecten, evenals extra vrijheid in gameplay-controle, de mogelijkheid om te bewegen vrij rond het voetbalveld en voer de meest ingewikkelde trappen uit. Daarnaast introduceert de FIFA realistische botsingen tussen spelers, en in het kader van het nieuwe fysieke model wordt het gevecht om de bal met behulp van krachttechnieken nog interessanter en minder voorspelbaar.
  2. Vanaf nu kan de droom van persoonlijke deelname aan voetbalwedstrijden uitkomen, in ieder geval virtueel. Nu kun je FIFA niet alleen op je computerscherm spelen, maar ook op het voetbalveld! Creëer je eigen personage, voeg je eigen looks toe met Photo Game Face-technologie en start je eigen voetbalcarrière.
  3. Nu kun je vooraf oefenen en spelcombinaties opnemen die complexe acties van meerdere spelers combineren. Nu is je team veel beter voorbereid op corners en vrije trappen.
  4. Met kruisdribbelen kun je langs de verdediger glippen - gebruik 100% de modernste animatietechnologieën.
  5. De acties van de spelers op het veld zijn competenter geworden: verbeterde kunstmatige intelligentie, gecombineerd met vijftig combinaties van bewegingen, helpen virtuele voetballers om hun aandacht op de bal te richten en de optimale bewegingssnelheid te kiezen.
  6. De intelligentie van de keeper en de nauwkeurigheid van hun acties om de bal te onderscheppen zijn aanzienlijk verbeterd en de scoringssituaties zijn gevarieerder geworden.

Aanbevolen: