Een Lokaal Profiel Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Lokaal Profiel Herstellen
Een Lokaal Profiel Herstellen

Video: Een Lokaal Profiel Herstellen

Video: Een Lokaal Profiel Herstellen
Video: Restore Deleted User Account From Active Directory Using Ldp Windows Server 2019 2024, Mei
Anonim

Het is niet ongebruikelijk dat gebruikers van het Windows-besturingssysteem problemen ondervinden bij het inloggen op hun account. Deze problemen hebben te maken met schade aan het profielbestand zelf, niet aan gebruikersgegevens, dus het is helemaal niet nodig om het systeem opnieuw te installeren.

Een lokaal profiel herstellen
Een lokaal profiel herstellen

Noodzakelijk

beheerdersaccount

instructies:

Stap 1

Log in op het besturingssysteem met de tijdelijke gebruiker die door het systeem is aangemaakt. Ga naar de lijst met standaardprogramma's en selecteer het hulpprogramma "Besturingssysteem herstellen". Vervolgens verschijnt een nieuw venster met algemene informatie over de herstelprocedure. Selecteer de datum waarop het terugdraaipunt voor het laatst is gemaakt en herstel volgens de instructies in de menu-items.

Stap 2

Gebruik een alternatieve methode als Systeemherstel niet helpt. U moet een nieuw account aanmaken in het configuratiescherm van uw computer. Start daarna uw computer opnieuw op en log in met een beheerdersaccount. Ga naar het gedeelte "Mapopties" van de instellingen, dat zich in het configuratieschermmenu bevindt.

Stap 3

Schakel de weergave van verborgen menu-items in en schakel het item "Beveiligde systeemmappen verbergen" uit op het tweede tabblad van het venster dat wordt geopend. Pas de wijzigingen toe en ga vervolgens naar de documentmap van de gebruiker wiens account beschadigd is en niet beschikbaar is om in te loggen.

Stap 4

Selecteer alle bestanden door op de sneltoets Ctrl + A te drukken en, terwijl u de Ctrl-toets ingedrukt houdt, deselecteer de bestanden Ntuser.dat.log, Ntuser.ini, Ntuser.dat. Klik met de rechtermuisknop op de gemarkeerde items en selecteer de optie "Kopiëren".

Stap 5

Open de map van de huidige gebruiker en selecteer vervolgens de actie "Plakken". Vervang de huidige mappen en bestanden tijdens het kopiëren. Log uit en log in als nieuwe gebruiker.

Stap 6

Selecteer in het gedeelte "Accounts" van het configuratiescherm het vorige profiel en kies ervoor om het volledig te verwijderen met alle bestaande gebruikersmappen. Daarna kunt u de huidige gebruiker van het systeem hernoemen en hem de oude naam geven.

Aanbevolen: