Een Beschadigd Profiel Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Beschadigd Profiel Herstellen
Een Beschadigd Profiel Herstellen

Video: Een Beschadigd Profiel Herstellen

Video: Een Beschadigd Profiel Herstellen
Video: Reparatie van een beschadigde vloertegel 2024, April
Anonim

In het Windows-besturingssysteem bevinden alle instellingen, bestanden en omgevingsconfiguraties voor een specifieke gebruiker zich in het gebruikersprofiel. Dit profiel kan beschadigd raken en helemaal niet starten. In dit geval geeft Windows een van de verschillende fouten. Laten we nu eens kijken naar twee manieren om een profiel te herstellen. Voor beide moet u er rekening mee houden dat voor de acties beheerdersrechten nodig zijn.

Een beschadigd profiel herstellen
Een beschadigd profiel herstellen

instructies:

Stap 1

Maak eerst een back-up van al uw gebruikersprofielgegevens. Open hiervoor de map "Documenten en instellingen" en kopieer uw profiel (de map met de naam van uw account) naar een veilige plaats. Wanneer alles is voltooid, kunt u doorgaan met herstel.

Stap 2

Windows heeft een geweldig hulpprogramma genaamd Systeemherstel. Maar om dit hulpprogramma te laten werken, moet een deel van het geheugen in het systeem worden gereserveerd (eigenschappen van "Deze computer" - "Systeemherstel" - selecteer de vereiste harde schijf en vervolgens op "Parameters" - plaats vervolgens een vinkje bij "Inschakelen herstel" en geef het gewenste percentage geheugen op) …

Als u een herstel uitvoert, worden de systeeminstellingen teruggezet naar een bepaald aantal op alle gebruikersprofielen.

Stap 3

Om te herstellen: klik op Start, vervolgens op "Alle programma's", Bureau-accessoires, Systeemwerkset, Systeemherstel. Het programmavenster wordt geopend. Als u nog steeds niet van gedachten bent veranderd, klikt u op Systeem herstellen naar een eerdere staat en vervolgens op "Volgende".

Selecteer het nummer waarnaar u het besturingssysteem wilt herstellen. Klik volgende. Het herstelproces zal beginnen. Wanneer de computer opnieuw is opgestart, probeert u in te loggen op uw profiel. Als het gelukt is, dan goed, zo niet, lees dan verder.

Stap 4

Deze methode kan "een oud account naar een nieuw klonen" worden genoemd. De methode is eenvoudig, maar niet in alle gevallen helpt het. Maak eerst een nieuw account aan met beheerdersrechten (Configuratiescherm, Accounts, Nieuw aanmaken). Wanneer u een nieuw profiel aanmaakt, klikt u op de knop Start en vervolgens op de knop Afmelden. Wanneer het aanmeldingsvenster verschijnt, kunt u een nieuwe naam voor het item selecteren of invoeren.

Stap 5

Na het hele proces logt u weer uit en logt u in onder uw werkprofiel.

Roep vervolgens de eigenschappen van Deze computer op, klik op het tabblad bovendien op de instellingen naast het gedeelte Gebruikersprofielen. Selecteer het account dat u wilt kopiëren. Klik op "Kopiëren naar map" (naar het profiel dat u hebt gemaakt). Klik op bladeren en wijs naar de profielmap in Documenten en instellingen. Klik OK.

Probeer daarna in te loggen op het gekopieerde account, alles zou voor u moeten werken.

Aanbevolen: