Een Profiel Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Profiel Herstellen
Een Profiel Herstellen

Video: Een Profiel Herstellen

Video: Een Profiel Herstellen
Video: Extrusion eines Profils (DE) Profile Extrusion (EN) 2024, Mei
Anonim

De systeemmelding over de mogelijke beschadiging van het gebruikersprofiel is onaangenaam omdat alle gebruikersgegevens in de map "Mijn documenten" en de lokale instellingen van Internet Explorer en Outlook Express niet meer beschikbaar zijn. In de meeste gevallen gaan echter alleen de profielinstellingen verloren en kan de toegang tot gebruikersinformatie worden hersteld.

Een profiel herstellen
Een profiel herstellen

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu te openen en ga naar "Configuratiescherm".

Stap 2

Selecteer Gebruikersaccounts en ouderlijk toezicht en selecteer Gebruikersaccounts.

Stap 3

Open "Accountbeheer" en voer het computerbeheerderswachtwoord in het bijbehorende promptveld in.

Stap 4

Klik op de knop "Account aanmaken" en voer de naam van de nieuwe gebruiker in. Selecteer het gewenste gebruikerstype en klik op de knop "Account aanmaken".

Stap 5

Sluit de applicatie af en log uit. Maak een nieuwe login als een andere gebruiker dan het account dat u zojuist hebt gemaakt en niet overeenkomt met het beschadigde profiel.

Stap 6

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu te openen en ga naar "Documenten".

Stap 7

Specificeer het item "Mapopties" in het menu "Service" (als u het menu "Service" niet kunt weergeven, gebruikt u de ALT-functietoets).

Stap 8

Selecteer "Verborgen bestanden en mappen weergeven" op het tabblad "Beeld" en schakel het selectievakje "Beveiligde systeembestanden verbergen" uit. Klik op OK om uw keuze te bevestigen.

Stap 9

Ga naar de map C: Gebruikers oude gebruikersnaam, waarbij C de schijf is die Windows bevat.

Stap 10

Selecteer "Plakken" in het menu "Bewerken" en sluit alle toepassingen.

Stap 11

Log uit en log opnieuw in als de aangemaakte gebruiker.

Stap 12

Importeer de adressen en e-mailberichten in het nieuwe profiel dat u hebt gemaakt. U kunt vervolgens het oude beschadigde profiel verwijderen. Een alternatieve manier om het beschadigde gebruikersprofiel te herstellen, is door Systeemherstel te gebruiken.

Stap 13

Geef het laatste herstelpunt op dat is gemaakt voordat de waarschuwing voor beschadiging van het profiel werd ontvangen en pas de wijzigingen toe. Houd er rekening mee dat alle gebruikersaccounts op de computer worden 'teruggezet'.

Aanbevolen: