Welke Muis Je Moet Kiezen Voor Je Computer: Bedraad Of Draadloos

Inhoudsopgave:

Welke Muis Je Moet Kiezen Voor Je Computer: Bedraad Of Draadloos
Welke Muis Je Moet Kiezen Voor Je Computer: Bedraad Of Draadloos

Video: Welke Muis Je Moet Kiezen Voor Je Computer: Bedraad Of Draadloos

Video: Welke Muis Je Moet Kiezen Voor Je Computer: Bedraad Of Draadloos
Video: Wat is de BESTE muis? En welke settings? Muizen koopadvies - PC Detective #11 2024, Mei
Anonim

Muisselectie is niet zo onbelangrijk als je zou denken. Niet alleen het comfort van het werken op de computer, maar ook de gezondheid hangt af van de juiste keuze van dit invoerapparaat.

Welke muis je moet kiezen voor je computer: bedraad of draadloos
Welke muis je moet kiezen voor je computer: bedraad of draadloos

Voor- en nadelen van een bedrade muis

+ De eenvoudigste modellen bedrade muizen zijn te vinden voor maximaal 300 roebel.

+ De bedrade muis vereist geen batterijen vervangen, wat belangrijk is bij online games.

+ De meeste modellen bedrade muizen zijn merkbaar lichter dan hun draadloze tegenhangers.

+ Er zijn veel modellen bedrade muizen - van klein, comfortabel voor delicate vrouwelijke handen, tot grote, massieve muizen - voor mensen met grote handen. Je kunt ook dure muizen vinden met verhoogde sterkte en variabele geometrie en massa van de behuizing, ontworpen voor gamers.

- Een bedrade muis mag niet ver van het te bedienen apparaat worden gebruikt. Het eenvoudigste voorbeeld is dat een bedrade muis erg oncomfortabel is om te gebruiken met een smart tv als dat nodig is (dat wil zeggen, om een smart tv te bedienen zul je een apart toetsenbord en/of muis moeten kopen).

Voor- en nadelen van draadloze muizen

+ De hand van de gebruiker met de muis is niet "gebonden" aan de computer - je kunt de computer comfortabel op een grote tafel plaatsen of zo'n muis bedienen met een smart-tv vanaf de bank.

+ In de modellijnen die worden aangeboden door de fabrikanten van dit handige accessoire, vindt u muizen van verschillende groottes, sterktes en vormen.

- Draadloze muizen zijn duurder dan bedrade muizen.

- Het is noodzakelijk om de batterijen of accu's in een dergelijke muis periodiek te vervangen.

Dus, om de juiste keuze te maken, laat u leiden door uw smaak en vereisten voor de muis - of u nu een muis nodig heeft om alleen een computer of laptop te bedienen, wat is uw handgrootte, neemt u een muis met een laptop of een netbook op reis, enz. Het is bijvoorbeeld voldoende om een van de goedkoopste bedrade muizen te kopen, als je hem alleen met een computer of laptop gaat gebruiken, neem hem dan mee op reis.

Houd er rekening mee dat de hand die op de muis rust niet snel gevoelloos mag worden bij het werken op de computer. Als dit gebeurt, zult u hoogstwaarschijnlijk de muis moeten overschakelen naar een model dat comfortabeler in uw hand ligt.

Aanbevolen: