Wat Is Beter: Draadloos Typen Of Bedraad Toetsenbord En Muis

Inhoudsopgave:

Wat Is Beter: Draadloos Typen Of Bedraad Toetsenbord En Muis
Wat Is Beter: Draadloos Typen Of Bedraad Toetsenbord En Muis

Video: Wat Is Beter: Draadloos Typen Of Bedraad Toetsenbord En Muis

Video: Wat Is Beter: Draadloos Typen Of Bedraad Toetsenbord En Muis
Video: MECHANISCH RGB TOETSENBORD VOOR MAAR €20?! - REVIEW 2024, Mei
Anonim

Computerbezitters worden gedwongen om het toetsenbord en de muis regelmatig te vervangen. Maar wanneer u nieuwe invoerapparaten koopt, moet u de juiste keuze maken, anders zal de aankoop aanzienlijk ongemak veroorzaken en het werk op de pc verstoren.

Draadloos typen versus bedraad toetsenbord en muis
Draadloos typen versus bedraad toetsenbord en muis

Heel vaak is een computerbezitter klaar om verleid te worden door een set bestaande uit een draadloos toetsenbord en een draadloze muis. De charme van deze aankoop is inderdaad duidelijk: een set toetsenbord en muis in dezelfde stijl, waarvoor geen kabels onder de tafel hoeven te worden gesleept, ziet er aantrekkelijk uit. Maar laten we eens nadenken, heeft de draadloze kit alleen voordelen of zijn er ook nadelen? Misschien een normaal bedraad toetsenbord en muis kopen?

Voordelen van een draadloze kit versus een bedraad toetsenbord en muis

1. Uniform toetsenbord- en muisontwerp.

2. Het is draadloos in de letterlijke zin van het woord, dat wil zeggen, het is niet nodig om draden van het toetsenbord en de muis naar de systeemeenheid te trekken.

3. USB-connectoren opslaan. Om gegevens over te dragen, delen het toetsenbord en de muis van de draadloze set dezelfde adapter.

4. De afwezigheid van draden zorgt voor gebruiksgemak - u kunt met het toetsenbord of de muis naar de rand van de tafel bewegen, de set aansluiten op een smart-tv en deze vanaf de bank bedienen, enz.

Nadelen van een draadloze muis en toetsenbordkit versus bekabelde

1. De batterijen in het toetsenbord of de muis kunnen op het meest ongelegen moment leeg raken.

2. Hogere prijs.

3. Het vervangen van alleen het toetsenbord of alleen de muis als deze kapot gaat met een ander apparaat is problematisch - hoogstwaarschijnlijk zult u een nieuwe draadloze kit moeten kopen.

Moet ik kiezen voor een draadloze kit of een bedrade muis en toetsenbord?

Het geheim van het kiezen tussen de bovenstaande opties ligt in een grondige analyse van hun mogelijkheden en vereisten voor het gegevensinvoerapparaat.

Als je toetsenbord of muis vaak kapot gaat, is het de moeite waard om bekabelde opties te kiezen om het apparaat op elk moment te kunnen veranderen, met een minimum aan geld.

Als alleen deugd #3 inspireert in een draadloze kit, bedenk dan dat dit met een bedraad toetsenbord en muis ook mogelijk is. Zoek bijvoorbeeld naar een toetsenbord met een ingebouwde USB-hub in de aanbieding (en sluit er een muis op aan), of koop gewoon een kleine USB-hub en gebruik deze voor uw toetsenbord en muis.

Het is dus aan te raden om gewoon na te denken over wat u het meest doet op de computer, wat uw toetsenbord- en muisvereisten zijn. Het is in dit licht dat u de kenmerken analyseert van die apparaten die u al in de winkel hebt verzorgd en daarom begrijpt wat u precies handig vindt om te gebruiken.

Aanbevolen: