Welk Toetsenbord De Gebruiker Moet Kiezen - Bedraad Of Draadloos

Inhoudsopgave:

Welk Toetsenbord De Gebruiker Moet Kiezen - Bedraad Of Draadloos
Welk Toetsenbord De Gebruiker Moet Kiezen - Bedraad Of Draadloos

Video: Welk Toetsenbord De Gebruiker Moet Kiezen - Bedraad Of Draadloos

Video: Welk Toetsenbord De Gebruiker Moet Kiezen - Bedraad Of Draadloos
Video: Toetsenborden: hier moet u op letten bij aanschaf | Keuzehulp | Paradigit 2024, Mei
Anonim

Ondanks het feit dat tablets, laptops en netbooks steeds gebruikelijker worden in de moderne wereld, valt niet te ontkennen dat het belangrijk is om het juiste toetsenbord te kiezen. Welk toetsenbord is beter om te kopen - bedraad of draadloos?

Welk toetsenbord moet de gebruiker kiezen - bedraad of draadloos?
Welk toetsenbord moet de gebruiker kiezen - bedraad of draadloos?

Het assortiment computerhardwarewinkels omvat vele modellen toetsenborden. Een van de belangrijkste onderverdelingen in typen zijn bedrade en draadloze toetsenborden. Wat zijn de voor- en nadelen van dit soort toetsenborden?

Waarom is een draadloos toetsenbord handig voor de gebruiker?

Zo'n toetsenbord heeft geen draad en de afstand van het toetsenbord tot het apparaat dat ermee bestuurd kan worden is vrij groot. Kies daarom voor een draadloos toetsenbord om een smart tv, laptop of computer met een groot scherm te bedienen (wanneer je bijvoorbeeld gasten een film of familiefoto's wilt laten zien).

Wat zijn de nadelen van een draadloos toetsenbord voor gebruikers?

Misschien wel het meest onhandige van het draadloze toetsenbord is de noodzaak om de batterijen periodiek te vervangen. Als je een fervent gamer bent, zal het onverwacht loskoppelen van het toetsenbord tijdens een belangrijk gevecht je erg van streek maken.

Hoe zit het met het bekabelde toetsenbord?

Het bedrade toetsenbord is natuurlijk verstoken van het grootste nadeel van draadloos - het hoeft de batterijen niet te vervangen.

Het voordeel van een bedraad toetsenbord is een lagere prijs in vergelijking met een vergelijkbaar draadloos toetsenbord. En het gewicht van zo'n toetsenbord is iets minder dan zijn draadloze tegenhanger.

Een bedraad toetsenbord is onhandig in het hierboven beschreven geval - wanneer u een apparaat moet bedienen dat aan de muur hangt of ver genoeg van de gebruiker verwijderd is.

Welk toetsenbord moet je kopen voor thuis?

Om een specifiek toetsenbordmodel te selecteren, kijkt u rond en denkt u na over de omgeving waarin u het gaat gebruiken. Als je een toetsenbord nodig hebt dat zowel op een smart-tv, laptop als desktopcomputer kan worden aangesloten, is het draadloze model wellicht de beste keuze. Als je alleen een toetsenbord nodig hebt om aan een bureau te zitten met een laptop of gewone pc, dan is een bekabeld model ook geweldig.

Aanbevolen: