Welke Draaitafel Is Beter?

Welke Draaitafel Is Beter?
Welke Draaitafel Is Beter?

Video: Welke Draaitafel Is Beter?

Video: Welke Draaitafel Is Beter?
Video: ✅ ТОП-5 лучших проигрывателей винила в 2021 году | Рекордные игроки 2024, Mei
Anonim

We gebruiken verschillende programma's om films te kijken en naar muziek te luisteren op een pc. Gebruikers kunnen vaak niet beslissen over de keuze van software voor deze doeleinden. In dit verband rijst de vraag - welke speler is beter? Het is moeilijk een specifiek nut aan te wijzen, omdat elke ontwikkeling zowel positieve als negatieve kanten heeft. Laten we deze kwestie eens nader bekijken.

Welke draaitafel is beter?
Welke draaitafel is beter?

Standaard wordt Windows Media Player op de computer geïnstalleerd wanneer het besturingssysteem wordt geïnstalleerd. Het is een veelzijdig programma waarmee je verschillende opnames kunt bekijken en beluisteren. Tegelijkertijd heeft de applicatie een ingebouwde bibliotheek met internettoegang. U kunt naar de radio luisteren, extra muziekbibliotheken downloaden, beoordelen en nog veel meer. Zoals de statistieken laten zien, vertraagt dit programma vaak met de gelijktijdige werking van andere programma's. Bovendien is het niet altijd afhankelijk van de parameters van de computer.

Een ander heel belangrijk programma is de Aimp-speler. Dit is een populair product dat al geruime tijd door programmeurs is ontwikkeld. Ze brengen constant updates uit, finaliseren het ontwerp. Er zijn veel extra plug-ins en achtergronden voor het programma geschreven. Het wordt voor jou immers interessanter als het programma een mooi design heeft? Bovendien maken niet alleen de officiële ontwikkelaars thema's voor het programma, maar ook gewone gebruikers. Aimp Player kan naar de meeste populaire formaten luisteren, maar video wordt niet ondersteund. Dat wil zeggen, dit programma kan niet universeel worden genoemd.

Een van de beste spelers voor het bekijken van films is KMPlayer. Met dit programma kunt u een groot aantal videobestanden openen, naar muziek luisteren en via internet verbinding maken met verschillende radiostations. Bijna elke maand worden er updates voor het programma uitgebracht. Welnu, u kunt nu zelf bepalen welke programma's u het beste kunt gebruiken om films te kijken en naar muziek te luisteren.

Aanbevolen: