Welke Gameconsole Is Beter Om Te Kiezen: Xbox 360 Of Xbox One

Inhoudsopgave:

Welke Gameconsole Is Beter Om Te Kiezen: Xbox 360 Of Xbox One
Welke Gameconsole Is Beter Om Te Kiezen: Xbox 360 Of Xbox One

Video: Welke Gameconsole Is Beter Om Te Kiezen: Xbox 360 Of Xbox One

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Игры Xbox 360 на Xbox One 2023, Februari
Anonim

Tegenwoordig zijn veel gamers geïnteresseerd in de vraag: welke gameconsole is beter om te kiezen - Xbox 360 of Xbox One? Om dit probleem op te lossen, moet u eerst weten wat het belangrijkste verschil is tussen de nieuwe Microsoft-gameconsole van de vorige generatie console.

Welke gameconsole is beter om te kiezen: Xbox 360 of Xbox One
Welke gameconsole is beter om te kiezen: Xbox 360 of Xbox One

Ontwerp

image
image

Elektronicafabrikanten streven er in de regel naar om hun producten bij elke modelupdate zo strak en compact mogelijk te maken. Met de ontwikkeling van de Xbox One-gameconsole werd deze trend echter volledig genegeerd. Het nieuwe apparaat is aanzienlijk groter dan zijn voorganger - het is ongeveer 6 cm langer en 1 cm groter en breder dan de Xbox 360. Bovendien is de Xbox One ontworpen om alleen in een horizontale positie te worden geplaatst.

Specificaties:

image
image

De Xbox One gameconsole is uitgerust met een 8-core processor, 8 GB RAM, een 500 GB harde schijf en een Blu-ray drive. Met zo'n krachtige "vulling" kun je de wereld van computergames naar een nieuw niveau tillen dankzij meer realistische graphics.

Gamepad

image
image

Qua uiterlijk verschilt de Xbox One-gamepad niet veel van zijn voorganger. Er zijn slechts drie belangrijke opvallende veranderingen. Ten eerste is de doorbuiging tussen de horizontale eindtoetsen geëgaliseerd dankzij het glanzende plastic inzetstuk. Ten tweede is de uitsparing voor de batterijen nu volledig verzonken in de behuizing en steekt deze niet meer uit. Ten derde heeft het "kruis" ronde vormen verwijderd en begon het veel nauwkeuriger te werken. De rest van de veranderingen in de vorm van licht afgeschuinde handgrepen en licht gemengde bedieningsknoppen zijn niet zo opvallend, maar ze kunnen de taak redelijk goed aan - de joystick ligt als een handschoen in de hand.

Bovendien is de Xbox One-controller nu officieel Windows-compatibel, dus je kunt hem op je pc aansluiten als je wilt.

Kinest

image
image

De Xbox One-camera is ook aanzienlijk in omvang gegroeid. De nieuwe Kinest is nu beter geschikt voor kleine ruimtes: dit wordt mogelijk gemaakt door een grotere kijkhoek - 70 graden verticaal en 60 graden horizontaal (voor de Xbox 360-gameconsole is dit cijfer 57 en 43 graden). Nu, buiten games, kun je helemaal zonder gamepad - bijna alle bewerkingen met een console kunnen worden uitgevoerd met gebaren en spraakopdrachten. De camera met hoge resolutie detecteert perfect de gezichten van mensen, zelfs in het donker. Speciale aandacht moet worden besteed aan het vermogen van Kinest om de hartslag te bepalen, wat vooral handig is in combinatie met de Xbox Fitness-sport-app.

Binding van buitenlandse apparaten

image
image

De gameconsole van de volgende generatie van Microsoft kan worden gekoppeld aan elk apparaat van derden (pc, smartphone of tablet). In de praktijk ziet het er als volgt uit: na introductie van de Xbox One in een applicatie (browser, YouTube, sociale netwerken, enz.), zullen alle saves worden weergegeven op het andere apparaat.

Uitgang:

Ondanks enkele tekortkomingen kunnen we gerust stellen dat de nieuwe Xbox One zeker geslaagd is en zijn voorganger (de Xbox 360-gameconsole) ruimschoots overtreft op het gebied van technische parameters en sociale mogelijkheden. Het enige nadeel in vergelijking met het vorige model zijn de hogere kosten van de console, dus als je net bent begonnen met de wereld van videogames en ook geen geld wilt uitgeven aan games en te veel wilt betalen voor betere graphics, dan is het beter om voor de Xbox 360-console te kiezen.

Populair per onderwerp