Welke Gameconsole Is Beter Om Te Kiezen: PS3 Of PS4

Inhoudsopgave:

Welke Gameconsole Is Beter Om Te Kiezen: PS3 Of PS4
Welke Gameconsole Is Beter Om Te Kiezen: PS3 Of PS4

Video: Welke Gameconsole Is Beter Om Te Kiezen: PS3 Of PS4

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: PS4 против PS3 2023, Februari
Anonim

Veel kopers vragen zich tegenwoordig af: is het de moeite waard om een ​​PS3-gameconsole te kopen na de release van de volgende generatie console - PS4? De wens om de nieuwste versie van een apparaat aan te schaffen is heel natuurlijk, maar niet altijd gerechtvaardigd. Het feit is dat de release van een nieuwe generatie console niet de dood van de vorige betekent - vanwege de grote populariteit van Sony Playstation 3 zullen games ervoor nog minstens enkele jaren worden uitgebracht.

Welke gameconsole is beter om te kiezen: PS3 of PS4
Welke gameconsole is beter om te kiezen: PS3 of PS4

Prijs

De Sony Playstation 3-gameconsole kwam in 2006 uit en verbaasde gebruikers zelfs toen met zijn veelzijdigheid. Sony heeft zelfs een heel multimediacentrum uitgebracht waarmee je niet alleen videogames kunt spelen, maar ook HD- en 3D-films kunt bekijken via de ingebouwde Bly-Ray-drive. De gameconsole had echter één nadeel: het zijn vrij hoge kosten.

Na de release van de PS4 veranderde de situatie drastisch - de prijzen voor de gameconsole van de vorige generatie daalden sterk. Hoewel de kosten van PS4 vanaf het begin van de verkoop op een hoog niveau zijn gehouden, moet je in de nabije toekomst geen significante prijsverlaging verwachten. Daarnaast is de Sony Playstation 4 gameconsole primair ontworpen voor games en impliceert niet een groot aantal verschillende mediadiensten.

Spellen

Gedurende 8 jaar van zijn bestaan ​​heeft de PS3-gameconsole een enorme bibliotheek met games verzameld, inclusief zowel exclusieve als multi-platformprojecten, zodat zelfs de meest veeleisende gamer gemakkelijk iets geschikts voor zichzelf kan vinden. Beyond: Two Souls, Uncharted, The Last of Us, Battlefield, Heavy Rain, God of War, Call of Duty, Gran Turismo, Mortal Kombat, GTA V, Need for Speed, FIFA - de lijst met games is eindeloos. Er zijn al tientallen eersteklas projecten van absoluut alle genres uitgebracht voor de Sony Playstation 3-gameconsole en nieuwe games zullen nog minstens 2-3 jaar worden uitgebracht. Het is natuurlijk onwaarschijnlijk dat Sony na de release van PS4 de vorige versie zal ondersteunen met de release van exclusieve hits, maar games voor meerdere platforms zullen op dezelfde manier worden uitgebracht als voorheen (zoals nieuwigheden als De Sims 4, FIFA 15, NHL 15, Watch Dogs en anderen).

Ondanks het feit dat Sony van plan is om in de nabije toekomst de Gaikai-cloudservice te lanceren, waarmee PS3-games op PS4 kunnen worden gebruikt, is het onwaarschijnlijk dat deze gratis zal zijn, en het opnieuw uitbrengen van al je favoriete projecten kan de gebruiker een groot bedrag kosten.

Spel kosten

De kosten van gelicentieerde games voor Sony Playstation 4 zijn bijna 30% duurder dan analoge games voor de console van de vorige generatie. Bovendien kosten veel hits voor PS3 nu veel minder dan vóór de release van PS4, de hele reeks exclusieve Uncharted-games kan bijvoorbeeld worden gekocht voor slechts 800 roebel.

Belangrijkste voordelen van PS4

  • duidelijkere en meer realistische graphics;
  • gamepad met touchpad en ingebouwde geroscoop;
  • nieuwe interessante spellen;
  • de mogelijkheid om gameplay te streamen;
  • Bluetooth® 2.1 (EDR);
  • Wi-Fi IEEE 802.11 b / g / n.
Beeld
Beeld

Elke optie heeft zijn eigen voor- en nadelen, de keuze voor een bepaalde gameconsole hangt alleen af ​​van de wensen en doelen van de koper. Voor degenen die graag verschillende games spelen, maar niet genoeg geld hebben om de gamebibliotheek constant aan te vullen, is het beter om te kiezen voor de PS3-gameconsole. Als je een van de ontdekkers wilt zijn van alle mogelijkheden van een nieuwe generatie console, en de prijs maakt je niet zoveel uit, dan is in dit geval de PS4-console de ideale optie.

Populair per onderwerp