Hoe Een Chauffeur Te Ondertekenen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Chauffeur Te Ondertekenen?
Hoe Een Chauffeur Te Ondertekenen?

Video: Hoe Een Chauffeur Te Ondertekenen?

Video: Hoe Een Chauffeur Te Ondertekenen?
Video: Word nooit vrachtwagenchauffeur! 2024, April
Anonim

Voor degenen die stuurprogramma's hebben geïnstalleerd in het besturingssysteem Windows Vista, zijn de systeemvereisten voor de verplichte digitale handtekening van het geïnstalleerde onderdeel bekend. Het probleem was dat niet alle stuurprogramma's die momenteel bestaan, worden getest bij het Microsoft-servicecentrum. Dit kan worden verklaard door het gebrek aan tijd, gelegenheid en andere redenen. Daarom moet u bij het zoeken zoeken naar digitaal ondertekende stuurprogramma's.

Hoe een chauffeur te ondertekenen?
Hoe een chauffeur te ondertekenen?

Noodzakelijk

Driver Signature Enforcement Overrider-software

instructies:

Stap 1

Na de release van Service Pack 1 voor Windows Vista zijn veel tekortkomingen verholpen, de ontwikkelaars hebben de mogelijkheid om software te installeren zonder digitale handtekening niet verwijderd. Typ hiervoor de volgende regel op de opdrachtregel: bcdedit / set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS. Maar uiteindelijk leek zo'n kans overbodig voor de ontwikkelaars en werd verwijderd. Hoewel dezelfde actie kan worden uitgevoerd wanneer de computer is opgestart: druk op F8 en selecteer "Verificatie van verplichte handtekening van stuurprogramma's uitschakelen".

Stap 2

Omdat de driverontwikkelaar niet elke bètaversie naar het Microsoft-servicecentrum kan sturen, hebben ze een andere optie bedacht. We hebben het Driver Signature Enforcement Overrider-programma gemaakt, waarmee u stuurprogramma's kunt installeren zonder digitale handtekening, maar alleen in de testmodus. En de ontwikkelaar heeft verder niets nodig. Het belangrijkste doel is om het te testen op deze versie van het besturingssysteem.

Stap 3

Na het starten van het programma moet u de testmodus inschakelen. U kunt dit als volgt doen: klik op de knop "Testmodus inschakelen".

Stap 4

Om tijdelijke handtekeningen voor uw stuurprogramma toe te voegen, klikt u op "Systeembestand ondertekenen" en geeft u het volledige pad naar uw stuurprogrammabestand op. Als je meerdere van dergelijke bestanden hebt, voer het programma dan meerdere keren uit.

Stap 5

Test uw stuurprogramma nadat u uw systeem opnieuw hebt opgestart.

Aanbevolen: