Hoe Maak Je Hulp Voor Het Programma

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Hulp Voor Het Programma
Hoe Maak Je Hulp Voor Het Programma

Video: Hoe Maak Je Hulp Voor Het Programma

Video: Hoe Maak Je Hulp Voor Het Programma
Video: SEA Programma. Deel 3: Hoe maak je een goede landingspagina. 2024, Mei
Anonim

Elke software die vandaag wordt uitgebracht, bevat een verplicht item - een referentiesectie. Hoe eenvoudig het programma ook is, er moeten instructies aan worden toegevoegd. De ontwikkelaar van het programma denkt bij het maken na over het maken van een helpbestand. Op dit moment hebben naslagwerken die kunnen worden geproduceerd met speciale programma's zich goed bewezen.

Hoe maak je hulp voor het programma
Hoe maak je hulp voor het programma

Noodzakelijk

Microsoft HTML Help Workshop-software

instructies:

Stap 1

Nadat u dit programma hebt geïnstalleerd, voert u het uit. In het hoofdvenster van het programma ziet u een nieuw leeg document precies zoals het zal zijn wanneer u het leest. In het hoofdvenster van het programma ziet u de tabbladen Project, Index, Inhoud en Help. Gebruik het tabblad Project om de algemene instellingen voor uw project te wijzigen. Tabblad Inhoud - om een inhoudsopgave of inhoudsopgave te maken. Tabblad Index - om de hoofdpagina van het bestand te maken. Het tabblad Help is niet handig voor u, dus u hoeft het niet te gebruiken.

Stap 2

Om de juiste waarden voor de instellingen van de hoofdpagina in te stellen, moet u op de knop Projectopties wijzigen klikken, vervolgens de titel van uw project in een nieuw venster invoeren en ook het standaard uitvoerbare bestand (Standaardbestand) selecteren. Het bestand dat u selecteert, moet in de lijst FILES staan.

Stap 3

U moet alle gegevens invoeren over het programma waarvoor dit certificaat is gemaakt, en vervolgens beginnen met het compileren van de gegevens. Nadat u op de knop HTML-bestand compileren hebt geklikt, wordt de compilatiebewerking gestart. Deze knop bevindt zich op de hoofdwerkbalk, evenals in het menu Bestand (Compileeritem). Sla uw project op voordat u het helpbestand gaat compileren, omdat er verschillende gevallen zijn, kunt u een niet-opgeslagen document kwijtraken.

Stap 4

De laatste actie is om het resulterende helpbestand te controleren. Nu kunt u een compleet helpbestand aan uw programma toevoegen.

Aanbevolen: