Welke Programma's Voor Het Herstellen Van Jpg-bestanden Zijn Het Meest Effectief

Inhoudsopgave:

Welke Programma's Voor Het Herstellen Van Jpg-bestanden Zijn Het Meest Effectief
Welke Programma's Voor Het Herstellen Van Jpg-bestanden Zijn Het Meest Effectief

Video: Welke Programma's Voor Het Herstellen Van Jpg-bestanden Zijn Het Meest Effectief

Video: Welke Programma's Voor Het Herstellen Van Jpg-bestanden Zijn Het Meest Effectief
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, April
Anonim

Soms zijn er situaties waarin u, om welke reden dan ook, zeer belangrijke afbeeldingsbestanden van uw computer, flashstation of camera hebt verwijderd. Maar u moet zich in dit geval niet haasten om boos te worden, aangezien er speciale programma's zijn voor het herstellen van foto's. U hoeft alleen de juiste te kiezen in een bepaald geval.

Welke programma's voor het herstellen van-bestanden zijn het meest effectief
Welke programma's voor het herstellen van-bestanden zijn het meest effectief

Foto zal Recuva redden

Onder de meest populaire programma's voor het herstellen van verwijderde JPG-bestanden, wordt een speciale plaats ingenomen door het Recuva-programma, klein in gewicht (ongeveer 4 MB), maar zeer krachtig. Ze kan de meeste bestanden herstellen die zijn gewist tijdens het opschonen van mappen op de computer of het per ongeluk formatteren van de schijf. Het is gemakkelijk te gebruiken, heeft een prettige en begrijpelijke interface, ook in het Russisch, dus het zal niet moeilijk zijn om het zelfs voor een beginner onder de knie te krijgen.

Installeer het programma op uw computer, start de toepassing, klik op "Volgende" en geef in het volgende venster het type bestanden op dat u wilt herstellen. Om een foto te zoeken, selecteert u het item "Afbeeldingen" en markeert u vervolgens de locatie van de verwijderde bestanden: deze is niet precies bekend, op een geheugenkaart, in de map "Mijn documenten", in het winkelmandje of op een bepaalde locatie (hier moet je precies een map of een USB-stick selecteren). Klik vervolgens nogmaals op "Volgende", plaats vervolgens in een nieuw venster een vinkje naast het opschrift "Gedetailleerde analyse inschakelen" en klik op de knop "Start" om het proces te starten. De kans om bestanden met jpg-extensie te herstellen met Recuva is ongeveer 85-100 procent. Houd er rekening mee dat dit de gemakkelijkste manier is om recent verwijderde afbeeldingen te vinden en te herstellen.

Het is het beste om de herstelde bestanden op een andere schijf op te slaan dan die waarop de zoekopdracht werd uitgevoerd.

Kies de beste

Naast Recuva gebruiken gebruikers andere programma's die zijn ontworpen om verwijderde bestanden te herstellen.

JPEG Ripper kan bijvoorbeeld zelfs dergelijke afbeeldingen herstellen die, na verwerking door speciale programma's, alleen als een kleine afbeelding worden geopend of helemaal niet beschikbaar zijn om te bekijken. Opgemerkt moet worden dat het programma heel eenvoudig, klein en tegelijkertijd functioneel en zeer productief is. Het voordeel van de applicatie is dat het alle foto's kan "uittrekken" die in het geheugen van de computer zijn opgeslagen.

Ook zou het geen kwaad kunnen om kennis te maken met de programma's GetDataBack, Quadro Uneraser. Net als hun "broers" kunnen deze toepassingen met succes de taak van het herstellen van beschadigde en verloren afbeeldingen aan.

Het programma Recover My Files is een echte redding voor diegenen die afbeeldingen, muziek, video, e-mail en documenten willen herstellen. Ongeacht waar de verwijderde bestanden waren en waardoor ze verloren zijn gegaan, Recover My Files zal ze kunnen vinden. Het belangrijkste is dat de software zelfs lang verloren gewaande bestanden detecteert en "repareert".

Aanbevolen: