Wat Is Het Beste Programma Voor Het Maken Van Een Presentatie?

Inhoudsopgave:

Wat Is Het Beste Programma Voor Het Maken Van Een Presentatie?
Wat Is Het Beste Programma Voor Het Maken Van Een Presentatie?

Video: Wat Is Het Beste Programma Voor Het Maken Van Een Presentatie?

Video: Wat Is Het Beste Programma Voor Het Maken Van Een Presentatie?
Video: Hoe geef ik een goede presentatie of spreekbeurt? 2024, April
Anonim

Presentaties zijn onderdeel van ons leven geworden. Ze zijn nodig bij het uitvoeren van verschillende activiteiten van educatieve, educatieve, amusementsaard. Presentaties kunnen met veel programma's worden gemaakt.

Wat is het beste programma voor het maken van een presentatie?
Wat is het beste programma voor het maken van een presentatie?

Power Point

Microsoft PowerPoint-presentatie is een speciale toepassing die is opgenomen in de standaard Microsoft Office-programmasuite. U hoeft het niet te zoeken en extra te installeren, omdat de installatie automatisch samen met het kantoor plaatsvindt. Het programma is handig, praktisch en kan met recht worden beschouwd als een van de meest toegankelijke en praktische.

Het voordeel is een uitgebreide reeks functies - animaties, sjablonen en lay-outs, een dia-ontwerper. Aan een Microsoft PowerPoint-presentatie kan een onbeperkt aantal pagina's worden toegevoegd, die automatisch (met een vooraf bepaalde tijd) kunnen veranderen. Het kan ook worden bediend terwijl u achter de computer zit. Het voordeel van het programma is dat het demonstratiemateriaal dat is gemaakt met behulp van muziek, een groot aantal afbeeldingen, diagrammen en grafieken (afhankelijk van de informatie die de presentatie met zich meebrengt) qua volume veel gemakkelijker is dan werken met vergelijkbare inhoud, maar gemaakt met de hulp van anderen. Vaak is het verschil in gewicht 10-15 keer.

Als analoog van programma's voor het maken van presentaties, kunt u Portable Wordershare gebruiken. Dit is een video-editor met een breed scala aan functies, die geen kwaad kan om het onder de knie te krijgen als je graag met foto's en video's werkt.

Open Office Impress

Linux-gebruikers kunnen het advies krijgen om een speciale presentatietoepassing, OpenOffice Impress, te gebruiken. Dit is een soort analoog van de Microsoft-versie, maar nog niet zo wijdverbreid als PowerPoint. Weinig mensen gebruiken dit programma. De reden hiervoor ligt misschien in het feit dat de functionaliteit van OpenOffice Impress nog niet is afgerond en onvolmaakt, zoals zijn voorganger. Het programma is momenteel in ontwikkeling en zal na verloop van tijd een waardige concurrent van PowerPoint kunnen worden.

DVD Picture Show is een ander programma voor presentaties en diavoorstellingen. Voeg foto's, muziek, benodigde inscripties, achtergronden toe, selecteer het menu en geniet van het bekijken van het voltooide bestand.

Power Point2DVD

Het programma PowerPoint2DVD kan goed omgaan met het maken van presentaties. Daarin kun je afbeeldingen, bijschriften, tekst toevoegen, muziek toevoegen, titels en ondertitels maken. Het heeft alles om uw presentatie om te zetten in een video die kan worden opgeslagen in MPEG-indeling en kan worden gebrand op elk verwisselbaar medium - dvd / mini-dvd. Een videobestand gemaakt en opgeslagen met PowerPoint2DVD kan worden bekeken op elk dvd-leesapparaat. Het voordeel van het programma is zijn eenvoud, gebruiksvriendelijke interface, dus het zal niet moeilijk zijn om het zelfs voor een beginner onder de knie te krijgen.

Foto-dvd-maker

Photo DVD Maker heeft zichzelf behoorlijk goed bewezen. Dit is een andere nuttige toepassing die op uw computer moet worden geïnstalleerd. Met behulp van Photo DVD Maker kunt u immers een echte film bewerken, niet alleen een presentatie. De mogelijkheden van dit programma zijn breed. U kunt foto's aan uw project toevoegen, ze bijsnijden, bijschriften, titels en clipart, speciale effecten toevoegen, animatie kiezen, overgangen tussen dia's en focussen op een specifiek gebied van de afbeelding. Ook hier kunt u de duur van dia's en geluidsbestanden aanpassen. Als u wilt, kunt u uw presentatie in elk van de formaten opnemen en bekijken op uw computer, dvd-speler, telefoon en uploaden naar internet. Het programma heeft een duidelijke interface en veel tips, zodat het voor iedereen die besluit het te gebruiken gemakkelijk en eenvoudig zal zijn om erin te werken.

Aanbevolen: