Zo Regel Je Alles Op De Werkvloer

Inhoudsopgave:

Zo Regel Je Alles Op De Werkvloer
Zo Regel Je Alles Op De Werkvloer

Video: Zo Regel Je Alles Op De Werkvloer

Video: Zo Regel Je Alles Op De Werkvloer
Video: Uitleg van de Past Simple 2024, Mei
Anonim

Veel hangt af van hoe de werkplek is georganiseerd: comfort, productiviteit en zelfs emotioneel evenwicht. Deze verklaring geldt zowel voor meubilair en apparatuur, als voor de organisatie van de "Desktop" op de computer.

Zo regel je alles op de werkvloer
Zo regel je alles op de werkvloer

instructies:

Stap 1

Bepaal wat u het meest gebruikt: printer, scanner, tablet, telefoon - en bereken de benodigde ruimte voor deze apparatuur. Een toetsenbord, muis, luidsprekers, monitor (zelfs een platte) - dit alles vereist echter ook ruimte, zoals kantoorbenodigdheden, als ze op het werk worden gebruikt.

Stap 2

Installeer indien nodig een extra nachtkastje of bijzettafel. De systeemeenheid voor veel gebruikers bevindt zich op de grond - zorg ervoor dat deze het zitten aan tafel niet hindert, geen pijn doet aan uw voeten. Er moet meer ruimte op de tafel zijn aan de kant waar de muis zich bevindt: bedenk dat de muis moet worden verplaatst en dat de onderarm en elleboog comfortabel op de tafel moeten liggen.

Stap 3

Pas het principe toe van het minimaliseren van de uitgave van inspanning, tijd en middelen. Als u vaak documenten afdrukt, heeft het geen zin om voor elk nieuw document naar een ander deel van de kamer te gaan - het kost tijd. Hetzelfde geldt voor de scanner. Bovendien, als u een scanner en printer heeft, is de noodzaak voor een kopieerapparaat automatisch geëlimineerd. Zorg ervoor dat deze twee soorten apparatuur zich dicht bij elkaar en bij u bevinden.

Stap 4

Gebruik hetzelfde principe bij het organiseren van het bureaublad van uw computer. Verwijder alle onnodige snelkoppelingen. Maak optimaal gebruik van de taakbalk (het gebied onder aan het scherm). Plaats snelkoppelingen voor het starten van veelgebruikte applicaties op de balk Snel starten (het gebied rechts van de Start-knop). Om een toepassingspictogram op Snel starten te plaatsen, selecteert u het en, terwijl u de linkermuisknop ingedrukt houdt, verplaatst u het naar het paneel.

Stap 5

Plaats enkele toepassingen en hulpprogramma's die vaak worden gebruikt in uw werk in de opstartmap. Om dit te doen, plaatst u de snelkoppeling naar het startbestand in een map op: C: (of een ander station met het systeem) / Documenten en instellingen / Beheerder (of gebruiker) map / Hoofdmenu / Programma's / Opstarten. Plaats snelkoppelingen naar mappen die u vaak opent op het bureaublad. Om dit te doen, klikt u in de map waarin de map zich bevindt op het pictogram met de rechtermuisknop, selecteert u "Verzenden" in het vervolgkeuzemenu en "Bureaublad (snelkoppeling maken)" in het submenu.

Aanbevolen: