Een Lege Regel Invoegen

Inhoudsopgave:

Een Lege Regel Invoegen
Een Lege Regel Invoegen

Video: Een Lege Regel Invoegen

Video: Een Lege Regel Invoegen
Video: Invoegen en uitvoegen: invoegstroken 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig realiseert elke auteur of uitgever die op zijn minst een beetje schrijft zich dat het voor lezers altijd gemakkelijker is om een tekst waar te nemen als deze uit meerdere alinea's bestaat, gescheiden door witregels. Inderdaad, als we de internetsites doorbladeren, zullen we deze trend bijna overal aantreffen. Om het document een juiste vorm te geven, is het belangrijk om te weten hoe u een lege regel invoegt.

Een lege regel invoegen
Een lege regel invoegen

Noodzakelijk

Muis, toets "Enter", menu "Invoegen"

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u de plaats in de tekst vinden die u met een lege regel wilt scheiden. Verdeel de tekst in gedachten in twee delen. Plaats uw muiscursor aan het einde van het eerste deel. Druk op de Enter-toets op uw toetsenbord. Daarna schuift het tweede deel van de tekst een regel naar beneden. Er worden dus twee nieuwe alinea's gevormd, gescheiden door een witregel.

Stap 2

Als u in Microsoft Excel werkt, moet u andere stappen volgen, omdat "een lege regel invoegen" betekent dat u een nieuwe tabelrij moet toevoegen. Om dit te doen, klikt u gewoon op de cel van de tabel waar u de lege regel wilt laten verschijnen, en deze zal daar onmiddellijk verschijnen.

Stap 3

Er is ook een andere manier. Selecteer de rij in de tabel waarna u een lege wilt invoegen. Open in de bovenste menubalk het middelste tabblad Invoegen. Er verschijnt een lijst. Klik op het item "Lijnen". Na deze stappen voegt Excel een lege rij in.

Aanbevolen: