Een Flits Kopiëren

Inhoudsopgave:

Een Flits Kopiëren
Een Flits Kopiëren
Anonim

Momenteel ondersteunen veel sites de technologie van het afspelen van flash-video's op de site. Het is al lang gemakkelijker om een film te vinden om online te bekijken dan om deze te downloaden. De kwaliteit van de video die op internet kan worden bekeken, ondersteunt momenteel het HD-formaat - het is zo hoog dat het praktisch niet verschilt van de kwaliteit die aanwezig is in films van bestandshostingservices. Er zijn verschillende methoden waarmee u Flash kunt kopiëren, zowel films als andere objecten.

Een flits kopiëren
Een flits kopiëren

Noodzakelijk

  • - computer
  • - het internet

instructies:

Stap 1

Gebruik online services om video's te downloaden. Met hun hulp kun je video's downloaden met bijna één muisklik. Kopieer het video-adres uit de adresbalk van uw internetbrowser en plak het in het veld op deze pagina. Klik vervolgens op de knop "downloaden". Er wordt een nieuwe pagina voor u geopend met een link om het bestand te downloaden.

Stap 2

De tweede methode waarmee u video's kunt downloaden, is door invoegtoepassingen voor uw internetbrowser te gebruiken. Mozilla Firefox heeft in dit opzicht de ruimste keuze. Dit is een gratis browser, de add-ons die op de officiële website kunnen worden geïnstalleerd zijn ook gratis. Gebruik de zoekfunctie om een add-on te vinden waarmee u Flash van de site kunt downloaden, installeren en downloaden.

Stap 3

De derde optie is om de broncode van de videopagina te gebruiken. In dit geval moet u in het menu van uw browser op "bekijken" en vervolgens op "paginabroncode" klikken. U ziet een venster met de broncode van de pagina. Gebruik de zoekfunctie om een link te vinden naar het item dat u wilt downloaden. Voor download is flash een object met de extensie "swf", en voor flash-video's zijn dit de extensies "mp4" of "flv". Nadat u het gewenste object hebt gevonden, kopieert u de link ernaar uit de broncode en plakt u deze in de browserregel of in de adresbalk van uw downloadmanager. Druk op "enter" en download.

Aanbevolen: