Hoe Maak Je Een Video Op Een Flits

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Video Op Een Flits
Hoe Maak Je Een Video Op Een Flits

Video: Hoe Maak Je Een Video Op Een Flits

Video: Hoe Maak Je Een Video Op Een Flits
Video: Tutorial on how to make a flash edit |Capcut| 2024, April
Anonim

Bij het maken van websites moet u mogelijk eenvoudige Flash-video's maken die wisselende afbeeldingen met effecten bevatten. Dit kan zowel met.

Hoe maak je een video op een flits
Hoe maak je een video op een flits

Noodzakelijk

een computer waarop de toepassing Flash Banner Creator is geïnstalleerd

instructies:

Stap 1

Start Flash Banner Creator. Deze applicatie is zo gebruiksvriendelijk mogelijk, heeft voldoende functionaliteit en is ook volledig geschikt voor het maken van een flashfilmpje. Het programmavenster bevat drie hoofdsecties die de basisstappen vertegenwoordigen voor het maken van een film op een flitser: de eerste is voor het laden van afbeeldingen, de tweede is voor het selecteren en instellen van effecten, de derde is verantwoordelijk voor het maken van een geanimeerde flitsfilm.

Stap 2

Ga naar Foto, zoek of maak afbeeldingen die u gaat gebruiken bij het maken van een flashfilm. Om ze in het programma te laden, klikt u op de knop Toevoegen of sleept u ze met de linkermuisknop naar het toepassingsvenster. Na het toevoegen kunt u afbeeldingen verwisselen, roteren of verwijderen.

Stap 3

Gebruik ook de knop Bewerken bij het maken van een video, deze is actief wanneer een specifieke foto wordt geselecteerd. Klik op de knop om het instellingenvenster voor de geselecteerde afbeelding te openen. Verwijder de link naar de site waar de afbeelding vandaan komt, voeg ook tekst- en clipart-elementen toe.

Stap 4

Stel het type transformatie in de instellingen voor het geselecteerde frame in met behulp van het item Overgangseffect, evenals de duur van het effect en de weergave van de afbeelding in het gedeelte Overgangsduur. Stel de manier in waarop de Flash-animatie wordt weergegeven op het tabblad Thema.

Stap 5

Hier kunt u kiezen uit een verscheidenheid aan weergave-opties, evenals parameters voor de animatie instellen. Voer de naam van het album in, evenals de breedte, hoogte van de afbeelding, achtergrondkleur, framesnelheid, fotoweergavetijd en conversie. Stel ook extra opties in door op de knop Meer opties te klikken.

Stap 6

Klik op de lijst Versier de foto met om extra effecten voor uw afbeeldingen te selecteren. Voeg onder aan het gedeelte "Thema's" muziek toe aan de video, klik hiervoor op de knop Toevoegen en selecteer het gewenste bestand. Ga vervolgens naar het tabblad Publiceren. In dit gedeelte slaat u de gemaakte film op in Flash-indeling. Tegelijkertijd wordt een bestand in *.html-formaat gemaakt, waarmee u het resultaat van uw werk kunt bekijken.

Stap 7

Om een Flash-animatie te maken, klikt u op de knop Nu publiceren en bekijkt u het resulterende bestand. Om correcties of wijzigingen aan te brengen, gaat u terug naar een van de vorige paragrafen en voert u de nodige wijzigingen uit en slaat u het bestand opnieuw op.

Aanbevolen: