Hoe Flits In Flits Te Dempen?

Inhoudsopgave:

Hoe Flits In Flits Te Dempen?
Hoe Flits In Flits Te Dempen?

Video: Hoe Flits In Flits Te Dempen?

Video: Hoe Flits In Flits Te Dempen?
Video: Как получить 99999 скакалок в Metro Kingdom Super Mario Odyssey »вики полезно Остин Джон играет 2024, April
Anonim

Om het geluid te dempen in flash-applicaties die in uw browser worden uitgevoerd, moet u hun interface kennen. Soms worden gebruikers geconfronteerd met het probleem van het ontbreken van deze functie in het beheer.

Hoe flits in flits te dempen?
Hoe flits in flits te dempen?

instructies:

Stap 1

Zoek in de flash-applicatie die in uw browser is geopend de mute-knop. Soms kunnen er twee knoppen zijn - een ervan zet de muziek uit, als er een in jouw geval is, de andere zet de geluiden van de applicatie zelf uit. Als u ze niet kunt vinden in het bedieningsmenu, lees dan aandachtig de informatie voor gebruikers over het gebruik ervan; je kunt daar demp-opties vinden.

Stap 2

Ga naar het hoofdmenu van de instellingen van de flash-applicatie; het is heel goed mogelijk dat het geluid en de muziek op een van de punten volledig kunnen worden aangepast of verwijderd. Probeer ook direct met de rechtermuisknop op het programma zelf te klikken en de gewenste optie in het contextmenu te vinden.

Stap 3

Als u het geluid van een Flash-toepassing op uw computer wilt uitschakelen, gebruikt u speciale programma's om ze te openen. Ze bevatten meestal extra afspeelfuncties, waaronder ook de mogelijkheid om geluid of muziek te dempen. Normale browsers werken hier niet, je hebt eerder een flash player nodig.

Stap 4

In gevallen waarin u de toepassing moet dempen, gebruikt u de volledige demping van het computervolume. Dit is relevant in gevallen waarin het programmamenu geen speciale bediening biedt of u het gewoon niet kunt vinden.

Stap 5

Dit kan worden gedaan door op de overeenkomstige knop op uw toetsenbord te drukken, het volumeniveau in de luidsprekers of hoofdtelefoon zelf tot het minimum te verlagen, het minimale volumeniveau voor de geluidskaart in te schakelen vanuit het overeenkomstige menu in de rechterbenedenhoek van de Windows-taakbalk, enzovoort. Deze methode is niet erg handig, omdat het ook invloed heeft op het afspelen van je muziekspeler, videospeler, online chatsoftware, enzovoort.

Aanbevolen: