Melding Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Melding Uitschakelen
Melding Uitschakelen

Video: Melding Uitschakelen

Video: Melding Uitschakelen
Video: Meldingen uitschakelen 2024, Mei
Anonim

In Windows 7 zijn meldingen afkomstig van ten minste drie bronnen: UAC-berichten over programmapogingen om wijzigingen aan te brengen op de computer. pop-upberichten van applicaties over updates en andere gebeurtenissen; systeemmeldingen over storingen. Een gebruiker met beheerdersrechten kan meldingen afzonderlijk verbergen of volledig uitschakelen.

Pictogram ondersteuningscentrum
Pictogram ondersteuningscentrum

instructies:

Stap 1

U kunt als volgt meldingen over pogingen om wijzigingen aan te brengen op de computer uitschakelen:

Klik op het selectievakje "Actiecentrum" in de rechterbenedenhoek van uw bureaublad. Selecteer "Actiecentrum openen" / "Instellingen voor gebruikersaccountbeheer wijzigen". Sleep de schuifregelaar omlaag naar het niveau Nooit informeren en klik op OK.

Stap 2

U kunt pop-upberichten van toepassingen over updates en andere gebeurtenissen uitschakelen in het instellingenvenster van de taakbalk:

Klik met de rechtermuisknop op een leeg gebied onder aan het bureaublad en selecteer Eigenschappen / Aanpassen / Systeempictogrammen in- of uitschakelen. Stel voor elke toepassing "Pictogram en meldingen verbergen" in en klik onderaan op "OK".

Stap 3

U kunt de probleemoplossingsservice volledig uitschakelen in het systeemregister:

Open het menu Start en navigeer naar Alle programma's / Accessoires / Uitvoeren. Typ "regedit" en klik op "OK". Open in het linkervenster achtereenvolgens de mappen "HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Windows / Windows Error Reporting". Dubbelklik in het rechtervenster op de regel "uitschakelen" en verander de waarde van 0 in 1. Als er geen dergelijke parameter is, klik dan met de rechtermuisknop op een lege plek in het rechtervenster, selecteer "Nieuw" / "DWORD" en typ de naam van de parameter "uitschakelen". Stel de waarde in op 1. Sluit het registervenster.

Aanbevolen: