Hoe De Spelmap Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe De Spelmap Te Vinden
Hoe De Spelmap Te Vinden

Video: Hoe De Spelmap Te Vinden

Video: Hoe De Spelmap Te Vinden
Video: STEAM | Erro de Gravação em disco! Possíveis soluções e erros... 2024, Mei
Anonim

De meeste geïnstalleerde games laten een snelkoppeling achter op het bureaublad, maar dit is niet altijd voldoende. Soms moet je direct met de gamebestanden werken, wat betekent dat je direct naar de installatiemap kunt gaan.

Hoe de spelmap te vinden
Hoe de spelmap te vinden

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om de gewenste map te vinden, is via een snelkoppeling. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram, selecteer "Eigenschappen" en ga in het geopende venster naar het tabblad "Snelkoppeling". Je ziet de velden "Object" en "Werkmap", de eerste verwijst rechtstreeks naar het bestand waarmee het spel wordt gestart en de tweede naar de plaats waar dit bestand zich bevindt, dat wil zeggen "Werkmap" en verwijst naar de map van het spel. U kunt op de knop "Ga naar map" of "Bestandslocatie" klikken om snel het gewenste adres te openen.

Stap 2

Meestal worden games geïnstalleerd in de map Program Files op de harde schijf van het systeem. Controleer ook de map Games die in de hoofdmap kan worden gemaakt.

Stap 3

Gebruik de systeemzoekfunctie als de game zich niet op standaardlocaties bevindt. Probeer niet de volledige naam van het product in de zoekbalk in te voeren - bij voorkeur een deel of een korte versie ervan. Voor "Star Wars: Knights of the Old Republic" is de zoekterm bijvoorbeeld beter: SW of KotOR.

Stap 4

Zoek de map in het installatieprogramma. Voer opnieuw het bestand uit waarmee het spel is geïnstalleerd en kijk welke installatiemap het je biedt. Als een dergelijk item standaard niet aanwezig is, is de vraag hoogstwaarschijnlijk: "Welk type installatie wilt u gebruiken?". Om het adres te zien, moet u "Professioneel" of "Gedetailleerd" antwoorden.

Stap 5

Als u software nodig hebt om de installatiemap automatisch te detecteren, moet u het adres van het register opgeven waar deze informatie is opgeslagen. Als je bijvoorbeeld een installatieprogramma wilt schrijven voor een patch voor de game De Sims, moet je de map in het register zoeken waarin informatie over de game is opgeslagen, en daarin - de specifieke waarde van de gamemap. In de toekomst, door het installatieprogramma te maken via een speciaal programma, geeft u de link naar de inhoud van het gevonden adres aan in het veld "Game Directory". Vervolgens, wanneer de gebruiker uw exe-bestand start, zal hij verwijzen naar het adres in het register en onmiddellijk de juiste locatie aangeven.

Aanbevolen: