Updates Op Uw Computer Inschakelen

Inhoudsopgave:

Updates Op Uw Computer Inschakelen
Updates Op Uw Computer Inschakelen

Video: Updates Op Uw Computer Inschakelen

Video: Updates Op Uw Computer Inschakelen
Video: Fix HP Computer Fails to Update Windows 10/8/7 - [3 Solutions 2021] 2024, Mei
Anonim

Softwareontwikkelaars verbeteren voortdurend versies van hun producten. Je kunt er een update voor downloaden zodat je niet elke keer een programma opnieuw hoeft te installeren. U kunt de update niet alleen zelf beheren, maar ook door de automatische modus in te stellen.

Updates op uw computer inschakelen
Updates op uw computer inschakelen

instructies:

Stap 1

Controleren op updates voor verschillende programma's kan op verschillende manieren worden geconfigureerd en uitgevoerd. Ergens is het voldoende om op de knop "Bijwerken" in het toepassingsvenster of in het gedeelte Instellingen te klikken, ergens kunt u het item "Automatisch bijwerken" in de parameters aanvinken. In sommige gevallen moet u het bestand update.exe naar uw computer downloaden, het uitvoeren en de instructies van de installatiewizard volgen.

Stap 2

Het Windows-besturingssysteem biedt automatische updates voor verschillende componenten en bronnen. Om het in te schakelen, moet u een paar stappen nemen. Druk op de Windows-toets of de Start-knop om het menu te openen. Selecteer uit de lijst het item "Configuratiescherm" en klik in de categorie "Beveiligingscentrum" op de regellink "Automatische update".

Stap 3

Er wordt een nieuw dialoogvenster geopend. Plaats er een markering in tegenover het item "Automatisch (aanbevolen)". Stel in de onderstaande velden het schema voor de update in. Stel in het linkerveld de frequentie van het controleren op nieuwe versies in en in het rechterveld de tijd. Sla de nieuwe instellingen op met de knop "Toepassen" en sluit het venster.

Stap 4

Om de versie van de Mozilla Firefox-browser bij te werken, start u deze en selecteert u Over Firefox in het menu Help. Het venster met programmadetails controleert op updates. Als er een nieuwere versie van het programma wordt gevonden, wordt de update automatisch gedownload. Wacht tot het is voltooid, ga akkoord met het aanbod om de browser opnieuw te starten.

Stap 5

Om de voor de browser geïnstalleerde add-ons bij te werken, selecteert u in het menu "Extra" het item "Add-ons". Open het gedeelte "Extensies" en klik op de tandwielvormige knop in de rechterbovenhoek van de pagina. Selecteer het item "Invoegtoepassingen automatisch bijwerken" in het vervolgkeuzemenu en markeer het met een markering. U kunt ook de taak Controleren op updates selecteren.

Aanbevolen: