De Startknop Wijzigen?

Inhoudsopgave:

De Startknop Wijzigen?
De Startknop Wijzigen?

Video: De Startknop Wijzigen?

Video: De Startknop Wijzigen?
Video: TIP #15 Standaardprinter instellen 2024, Mei
Anonim

Sinds de installatie van het Windows Seven-besturingssysteem heeft elke gebruiker van een pc op enigerlei wijze geprobeerd het systeem voor zichzelf aan te passen. Het verandert systeeminstellingen, weergave-instellingen, grafische engine-instellingen. Sommige mensen willen alleen de schermbeveiliging wijzigen, anderen alleen de bureaubladafbeelding.

De startknop wijzigen?
De startknop wijzigen?

Noodzakelijk

Windows Seven-besturingssysteem, Windows 7 Start Button Changer-software

instructies:

Stap 1

Om het ontwerp van de "Start"-knop in het Windows 7-besturingssysteem te wijzigen, moet u het programma Start Button Changer van Windows 7 op uw computer downloaden. In de regel wordt dit programma als installatiepakket uitgebracht, maar er zijn ook versies die in archieven worden verspreid. Als je een versie tegenkomt in het archief, pak het programma dan uit in een willekeurige map op je harde schijf.

Stap 2

Voordat u het programma start, moet u ervoor zorgen dat u bent aangemeld met een beheerdersaccount. Anders start het programma niet. Het programma wordt gestart door te dubbelklikken op het Windows 7 Start Button Changer.exe-bestand.

Stap 3

Klik in het geopende programmavenster op de knop Start selecteren en wijzigen. Dit toont u een lijst met beschikbare Start-knopafbeeldingen.

Stap 4

Ga naar de map Sample Orbs om een lijst van deze afbeeldingen te bekijken. Het bevindt zich in dezelfde map als het Windows 7 Start Button Changer.exe-bestand dat u gebruikt.

Stap 5

Zodra u de juiste afbeelding selecteert, maakt het programma een reservekopie van het bestand explorer.exe, dat verantwoordelijk is voor het uiterlijk van het besturingssysteem.

Stap 6

Als de afbeelding die u voor de knop "Start" hebt gekozen niet bevalt, klikt u op de knop Originele verkenner-back-up herstellen. Met deze actie wordt de oorspronkelijke Windows 7-knop geretourneerd.

Aanbevolen: