Hoe De Bal In Te Voeren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Bal In Te Voeren?
Hoe De Bal In Te Voeren?

Video: Hoe De Bal In Te Voeren?

Video: Hoe De Bal In Te Voeren?
Video: 'KOEIEN ENORM VOEREN!' Farming Simulator 19 Zweisternhof #35 2024, Mei
Anonim

Het woord "ball" (uit het Engels. Share) wordt geassocieerd met netwerken voor het delen van bestanden - een wijdverbreid systeem voor het uitwisselen van inhoud binnen een beperkte groep gebruikers, bijvoorbeeld abonnees van een van de internetproviders. Het voordeel van dergelijke netwerken is een hoge downloadsnelheid en geen extra kosten voor intralokaal verkeer.

Hoe de bal in te voeren?
Hoe de bal in te voeren?

Noodzakelijk

  • -Internetverbinding;
  • -mappen die u klaar bent om te openen voor gebruikers

instructies:

Stap 1

Registreer u eerst in het netwerk voor het delen van bestanden. Op de Hub (de server van dit netwerk) krijgt de gebruiker toegang tot de "bal" - een verzameling bestanden die door andere gebruikers zijn geplaatst. Om precies te zijn, deze bestanden worden niet overal verspreid, maar alleen open access naar een of meerdere mappen op de harde schijf van uw eigen computer. Om de bestanden van anderen te kunnen bekijken en downloaden, moet u de bestanden op uw harde schijf "delen". In de regel wordt de minimale hoeveelheid informatie bepaald (bijvoorbeeld 5 GB), die door elke gebruiker van de Hub moet worden geopend. Door lid te worden van een van de netwerken voor het delen van bestanden, kunt u verschillende informatie uitwisselen met andere deelnemers, waaronder muziek, video, tekstbestanden, enz.

Stap 2

Download en installeer de DC++-client die wordt aangeboden op de site van dit netwerk voor het delen van bestanden. Het is een programma dat netwerktoegang biedt tot geopende bestanden. Start de cliënt. Voer in het tabblad "Bestand" - "Instellingen" - "Algemeen" uw bijnaam en e-mailadres in. Open in het tabblad "Instellingen" - "Mijn bestanden (Shara)" toegang tot bestanden die andere gebruikers zullen zien. Om dit te doen, vinkt u de vakjes naast de vereiste mappen aan en bevestigt u uw acties. Wacht terwijl DC++ uw bestanden indexeert en hasht.

Stap 3

Nu kunt u bestanden downloaden die andere gebruikers hebben geüpload. Gebruik de DC++ client-zoekopdracht. Als het bestand dat u zoekt op de bal aanwezig is, dubbelklikt u erop, de download start. Bestanden worden standaard gedownload naar de map DCDownloads op schijf C. U kunt deze map wijzigen door naar het tabblad "Bestand" - "Instellingen" - "Download" - "Download naar" / "Mappen" te gaan.

Aanbevolen: