Een Melding Over Brieven Maken

Inhoudsopgave:

Een Melding Over Brieven Maken
Een Melding Over Brieven Maken

Video: Een Melding Over Brieven Maken

Video: Een Melding Over Brieven Maken
Video: FVD Fryslân aan tafel: Grondroof in de provincie 2024, Mei
Anonim

Voor het tijdig bekijken van elektronische correspondentie en het gemak van het gebruik van internetmailservers, kunnen gebruikers een melding over brieven instellen. In dit geval is het niet nodig om elke minuut naar de mailserver te gaan en de lijst met inkomende brieven te controleren - nieuwe ontvangstbewijzen worden weergegeven tijdens de eerste internetverbinding op het bureaublad.

Een melding over brieven maken
Een melding over brieven maken

Het is nodig

U kunt meldingen van brieven ontvangen op de meeste grote mailservers en op sites waar communicatie tussen gebruikers mogelijk is. U kunt deze dienst zelf activeren, in slechts enkele minuten. Dit vereist een computer of mobiele telefoon met internettoegang

instructies:

Stap 1

Ten eerste, als een server een server nodig heeft, moet je een speciaal gadget of een klein extra programma installeren om informatie over nieuwe brieven te ontvangen. Bijvoorbeeld het programma "mail.ru Agent", dat aan iedereen wordt aangeboden bij het registreren van een mailbox op de site mail.ru. Klik hiervoor op de opgegeven downloadknop.

Stap 2

Bij het installeren van het programma moet u met de linkermuisknop de optie "stel een snelkoppeling op het bureaublad" selecteren. Hierdoor kunt u direct op uw bureaublad een melding krijgen van nieuwe e-mails, visueel of hoorbaar.

Stap 3

Als de mailserver of site niet aanbiedt om een extra programma te installeren, dan kan de melding van interne e-mails worden geconfigureerd in de sectie "accountinstellingen". Zoek hiervoor de optie "notificatie van nieuwe brieven op uw e-mailadres ontvangen" daarin. Wanneer deze instelling is geselecteerd, ontvangt de gebruiker meldingen in de vorm van e-mails op het e-mailadres dat is opgegeven tijdens de registratie.

Aanbevolen: