Een Gecodeerd Archief Openen

Inhoudsopgave:

Een Gecodeerd Archief Openen
Een Gecodeerd Archief Openen

Video: Een Gecodeerd Archief Openen

Video: Een Gecodeerd Archief Openen
Video: Archiving Outlook Emails 2024, Mei
Anonim

Versleutelde archieven kunnen van verschillende typen zijn: algemene gecodeerde bestanden die in verschillende programma's zijn gemaakt; kopieerbeveiligd in PDF-formaat en andere. Als je zo'n bestand tegenkomt, weet je niet wat je ermee moet, volg dan de speciale instructies.

Een gecodeerd archief openen
Een gecodeerd archief openen

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - Internet toegang.

instructies:

Stap 1

Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer Eigenschappen in het contextmenu dat wordt geopend wanneer u met Windows werkt. Druk op Ctrl + muisklik of klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer "informatie ophalen" in het contextmenu. Deze procedure is alleen specifiek voor Mac OS. De eigenschappen van deze sectie moeten aangeven met welk type bestand en programma's het kan worden geopend.

Stap 2

Selecteer het programma waarmee u het gecodeerde archief opent. Als alles soepel verloopt, gaat hij zonder problemen open. Zo niet, ga dan naar de volgende stap.

Stap 3

Download en installeer de toepassing Bestandslezer, die uw gecodeerde archief kan openen. Als het niet in dit programma wordt geopend, is de kans groot dat het bestand is beschadigd of een te lang wachtwoord heeft. Als alles goed werkt, is het je hoogstwaarschijnlijk gelukt om een licht beschadigd archief te herstellen en zelfs het wachtwoord te kraken, en nu werkt het normaal.

Stap 4

Open indien mogelijk het bestand op uw computer waarvan het gecodeerde archief oorspronkelijk is gemaakt. Als je dat niet kunt, probeer het dan op een andere computer met dezelfde software. Als u in dit geval het bestand niet kunt decoderen, betekent dit dat het beschadigd is of dat de bestandsextensie onjuist is.

Stap 5

Controleer de volledige naam van het bestand door er met de rechtermuisknop op te klikken. Selecteer de sectie "eigenschappen" of "informatie opvragen" daarin. Wanneer een bestand wordt opgehaald, van naam verandert of wordt gekopieerd, is de kans groot dat het zijn extensie heeft verloren of is gewijzigd door een typfout. Geef in dit geval de vereiste extensie op, afhankelijk van het bestandstype, sla de wijzigingen op.

Aanbevolen: