Hoe Maak Je Je Eigen Screensaver

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Je Eigen Screensaver
Hoe Maak Je Je Eigen Screensaver

Video: Hoe Maak Je Je Eigen Screensaver

Video: Hoe Maak Je Je Eigen Screensaver
Video: Schermbeveiliging 2024, Mei
Anonim

Veel gebruikers willen hun eigen schermbeveiliging voor pc's maken. Deze situatie is vrij duidelijk, aangezien standaard screensavers niet de aandacht trekken en screensavers die van internet zijn gedownload niet veel vertrouwen wekken. Om uw eigen ongebruikelijke versie te maken, moet u een paar eenvoudige stappen op de computer uitvoeren.

Hoe maak je je eigen schermbeveiliging
Hoe maak je je eigen schermbeveiliging

Noodzakelijk

Personal computer, Axialis Professional Screen Saver Producer 3.5-programma

instructies:

Stap 1

Het eerste dat u moet doen, is een programma vinden met de naam "Axialis Professional Screen Saver Producer". Het kan op de officiële website, waar het mogelijk is om de laatst toegevoegde versie gratis te downloaden. Installeer het programma op de harde schijf van uw computer. Voer hiervoor het installatiebestand uit. Probeer het programma te installeren in de systeemmap van uw harde schijf, aangezien alle opgeslagen projecten meestal in deze categorie worden opgeslagen.

Stap 2

Nadat u het programma heeft gestart, kunt u beginnen met het maken van uw screensaver. Om te beginnen ontwikkel je een nieuw project in het programma. Je moet meteen kiezen wat voor soort werk je in de toekomst gaat doen. Het kan een standaard screensaver voor een computer zijn, of een afbeelding waartegen geanimeerde elementen bewegen. Het kan ook een mooie slideshow zijn met afbeeldingen naar keuze. U kunt enkele effecten invoegen om de dia te wijzigen. Elke video die formaten als AVI en Quick Time of RealMedia ondersteunt, kan ook als screensaver fungeren. Het kan ook een simpele flashfilm zijn.

Stap 3

Sleep vervolgens de elementen die je nodig hebt uit de bibliotheek, zoals: afbeeldingen, verschillende geanimeerde elementen, evenals geluiden van verschillende formaten, naar de schermbeveiliging. Geef ze nu bepaalde eigenschappen. Tijdens het maken van een screensaver kun je meteen kijken wat er gebeurt. Nadat u het opstartscherm hebt gemaakt, kunt u het opslaan als een bestand of als een uitvoerbaar bestand. U kunt een kant-en-klare installatie van de screensaver maken, die u vervolgens alleen maar hoeft uit te voeren, en de screensaver wordt vanzelf op de computer geïnstalleerd.

Aanbevolen: