Hoe Te Beginnen Met Doctor Web

Inhoudsopgave:

Hoe Te Beginnen Met Doctor Web
Hoe Te Beginnen Met Doctor Web

Video: Hoe Te Beginnen Met Doctor Web

Video: Hoe Te Beginnen Met Doctor Web
Video: Томас Суарез: 12-летний разработчик приложений 2024, Mei
Anonim

Het antivirusprogramma Dr. Web wordt veel gebruikt om een computer op virussen te scannen. Dit programma kan zowel in de automatische modus als volgens de gespecificeerde parameters werken met de gespecificeerde objecten. Door bij het opstarten een specifieke versie van de Dr. Web-interface te selecteren en de nodige parameters in te stellen bij het scannen van een computer, kunt u snel en vakkundig alle functies van dit antivirusprogramma gebruiken.

Hoe te beginnen met Doctor Web
Hoe te beginnen met Doctor Web

Noodzakelijk

Computer, schijf met Dr. Web

instructies:

Stap 1

Voordat u het antivirusprogramma Doctor Web start, moet u ervoor zorgen dat uw computer is opgestart vanaf het cd-station, waar de schijf met het programma zich bevindt, of vanaf een ander medium, maar waarin Doctor Web is opgenomen.

Stap 2

Laad het programma en wacht tot het menudialoogvenster op het scherm verschijnt, waarin de gebruiker de mogelijkheid krijgt om de startmodus te selecteren. Gebruik de pijlen op uw toetsenbord om een van de opstartopties te selecteren en druk op de Enter-toets. Om de programmaversie met een grafische interface te starten, selecteert u de gebruikelijke Dr. Web-opstartmodus - CD. Selecteer Veilige modus om het opdrachtregelprogramma (consolescanner) uit te voeren. Om problemen met ACPI te voorkomen, selecteert u Veilige modus geen ACPI, waarmee ACPI wordt uitgeschakeld en de opdrachtregelinterface wordt geïnstalleerd.

Stap 3

Om het starten van het antivirusprogramma vanaf de media te annuleren, klikt u op Lokale HDD, zodat de computer kan opstarten vanaf de harde schijf.

Stap 4

Het starten van een scan van het bestandssysteem van de computer hangt af van de interface van het geïnstalleerde antivirusprogramma. Met een grafische interface start de scanner automatisch na het laden van de grafische shell. Om andere versies van het programma te scannen, klikt u op het pictogram op het bureaublad of op de toets met de afbeelding van een groene driehoek, die zich rechts in het hoofdvenster van het programma onder het Dr. Web-logo bevindt.

Stap 5

Standaard worden alle mappen en submappen van alle stations gescand. Om individuele objecten aan de scanlijst toe te voegen, selecteert u de gewenste bestanden in de verkenner links in het programmavenster en drukt u op de Insert-toets. Gebruik de Delete-toets om objecten uit de lijst te verwijderen. Klik na het voltooien van de selectie op de knop OK.

Stap 6

Om het scanproces te starten, klikt u op de Start-knop, die automatisch verandert in een Stop-knop.

Aanbevolen: