Afmelden Voor Advertenties

Inhoudsopgave:

Afmelden Voor Advertenties
Afmelden Voor Advertenties

Video: Afmelden Voor Advertenties

Video: Afmelden Voor Advertenties
Video: Toestaan en Blokkeren van Advertenties 2024, Mei
Anonim

Vaak letten mensen bij het registreren op bepaalde bronnen niet op de bijbehorende informatie, wat suggereert dat de mailbox die tijdens de registratie is opgegeven, brieven zal ontvangen met niet alleen nieuwsinformatie, maar ook advertenties.

Afmelden voor advertenties
Afmelden voor advertenties

instructies:

Stap 1

Open de brief die is ontvangen van de bron die de advertentie verzendt. Bijna elke site heeft een functie om u af te melden voor het ontvangen van meldingen, maar in sommige gevallen kan deze instelling erg moeilijk te vinden zijn. Lees aandachtig de tekst van de verkoopbrief, met name de onderstaande informatie.

Stap 2

Zoek een link die u naar een pagina op deze site leidt, zodat u zich kunt afmelden voor meldingen. Volg het. Wees voorzichtig bij het openen van e-mails met vergelijkbare inhoud, sommige kunnen virussen bevatten. Schakel daarom de antivirus niet uit en gebruik automatische netwerkscansystemen.

Stap 3

Als het vorige punt u niet heeft geholpen om u af te melden voor reclamemailings, open dan de site die onnodige brieven verzendt in uw browser en zoek het autorisatiepunt. Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Zoek in de accountinstellingen het item abonnementen, schakel de selectievakjes uit van de posities die verantwoordelijk zijn voor het verzenden van advertenties en andere informatie die u niet nodig hebt. Sla uw wijzigingen op. Als u daarna opnieuw een reclamebericht van deze site ontvangt, kunt u een klacht indienen bij de administratie.

Stap 4

Als geen van de bovenstaande methoden u heeft geholpen, voegt u de bron toe aan de spamlijst. Deze optie is echter niet helemaal handig omdat alle brieven van deze site automatisch in een spambox komen te staan, en sommige kunnen de nodige informatie bevatten, bijvoorbeeld over promoties, sitenieuws, uw inloggegevens, meldingen over nieuwe berichten of antwoorden in discussies en forums, enzovoort.

Stap 5

Als u, naast het adverteren van deze bron, geen brieven ontvangt, selecteert u het item toevoegen aan spamlijst. Als u tegelijkertijd een van de berichten van deze bron moet lezen, bladert u door de map "Spam" en vindt u de brief die u nodig hebt.

Aanbevolen: