Hoe Maak Je Een Frame In Een Word

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Frame In Een Word
Hoe Maak Je Een Frame In Een Word

Video: Hoe Maak Je Een Frame In Een Word

Video: Hoe Maak Je Een Frame In Een Word
Video: How to Create a Frame for a Page in Microsoft Word : Tech Niche 2024, Mei
Anonim

Bij het ontwerpen van verschillende werken proberen we onze documenten met verschillende elementen te versieren. Het MS Word-programma biedt de mogelijkheid om frames te maken in de vorm van verschillende afbeeldingen. Deze functie is gemakkelijk onder de knie te krijgen, u hoeft alleen deze stappen te volgen.

Hoe maak je een frame in een Word
Hoe maak je een frame in een Word

instructies:

Stap 1

MS Word 2003 Open eerst een Word-document, u kunt een blanco pagina hebben, of u kunt met gedrukte tekst. Open vervolgens het menu Opmaak en selecteer Randen en opvulling. Als dit opschrift niet aanwezig is, moet u op de dubbele aanhalingstekens klikken om de volledige lijst te openen.

Stap 2

Ga vervolgens in het geopende venster "Randen en opvulling" naar het tabblad "Pagina" om een kader rond de pagina te maken, niet de tekst. Selecteer vervolgens een gewenste afbeelding in de vervolgkeuzelijst.

Stap 3

U kunt ook kiezen op welke pagina's het frame zichtbaar is, bijvoorbeeld op alle of alleen op de eerste.

Stap 4

Als u het venster Opties opent, kunt u aanvullende instellingen kiezen, zoals inspringen vanaf de rand van de pagina.

Stap 5

MS Word 2007-2070 In deze versie van het programma wordt het frame nog makkelijker gemaakt. Om aan de slag te gaan, opent u het tabblad "Pagina-indeling" en klikt u vervolgens op de knop "Paginaranden". Verder is alles hetzelfde als in de vorige versie.

Aanbevolen: