Verkeer Besteden?

Inhoudsopgave:

Verkeer Besteden?
Verkeer Besteden?

Video: Verkeer Besteden?

Video: Verkeer Besteden?
Video: Hoe doe je de fietscheck? | Veilig Verkeer Nederland 2024, Mei
Anonim

Ondanks het voor de hand liggende gemak van onbeperkte internettarieven, zijn veel gebruikers tevreden met abonnementen met prepaid-verkeer. En meestal is de reden hiervoor niet hun eigen keuze, maar de beperking van de technische mogelijkheden van de provider. Tegelijkertijd rijst aan het einde van de maand vaak de vraag: waar moet het verkeer worden besteed? Dit is vooral het geval als het ongebruikte volume gewoon opbrandt.

Verkeer besteden?
Verkeer besteden?

instructies:

Stap 1

De gemakkelijkste en meest voor de hand liggende manier om verkeer uit te geven, is door grote bestanden op de download te plaatsen. Dit kan multimedia content zijn, bijvoorbeeld films of muziek respectievelijk in Blue-Ray of Lossless kwaliteit. Deze bestanden nemen veel ruimte op de harde schijf in beslag. Het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat het verkeer op deze manier niet overmatig wordt verbruikt, anders kan een gedownloade film de volgende maand internetten kosten.

Stap 2

U kunt verkeer besteden ten behoeve van uw computer. Zoek en installeer (of update indien reeds geïnstalleerd) verschillende anti-malwareprogramma's. De algemeen geaccepteerde standaard voor thuisgebruik is de antivirus + firewall-softwarebundel. Lees recensies over antivirus en firewalls van verschillende leveranciers. Kies de opties die je leuk vindt en download de distributies. Het bijwerken van antivirusdatabases en firewallbeveiligingsregels kan ook extra verkeer vereisen.

Stap 3

Een andere manier om verkeer voorgoed te gebruiken, is door de stuurprogramma's bij te werken van alle apparaten die in het systeem zijn geïnstalleerd. Drivers worden niet alleen vrijgegeven door de ontwikkelaars van de apparaten zelf, maar ook door externe fabrikanten. Ze kunnen echter verschillen in de reeks functies en het gebruik van de verborgen mogelijkheden van apparaten. Vergeet niet om controlepunten voor systeemherstel te maken voordat u met nieuwe stuurprogramma's gaat experimenteren. Bij problemen met hun hulp kan het systeem eenvoudig worden teruggedraaid.

Stap 4

Als u niet geïnteresseerd bent in films en muziek van hoge kwaliteit, uw computer is beschermd tegen aanvallen van internet en de apparatuur draait op de nieuwste stuurprogramma's, veel plezier op het web. Om verkeer uit te geven, kijkt u naar online tv-kanalen, luistert u naar online radio. Ga naar een videohostingsite en verken de beste videoclips met de meeste weergaven. Zulke spontane internetreizen verruimen vaak je horizon.

Aanbevolen: