Meerdere Foto's Combineren Tot één In Photoshop

Inhoudsopgave:

Meerdere Foto's Combineren Tot één In Photoshop
Meerdere Foto's Combineren Tot één In Photoshop

Video: Meerdere Foto's Combineren Tot één In Photoshop

Video: Meerdere Foto's Samenvoegen in Photoshop. 2022, December
Anonim

Met Adobe Photoshop kunt u meerdere foto's in één combineren. Het helpt bij het maken van panoramische opnamen of collages. Ontwerpers gebruiken deze techniek veel in hun werk.

Meerdere foto's combineren tot één in Photoshop
Meerdere foto's combineren tot één in Photoshop

instructies:

Stap 1

Installeer Adobe Photoshop op uw computer en start het. Open de benodigde afbeeldingen afzonderlijk in het programma. Klik vervolgens in een van de foto's met de linkermuisknop op de hoofdafbeelding en selecteer Laag dupliceren. Zoek in het geopende venster een document met andere afbeeldingen en klik erop.

Stap 2

Plaats de afbeeldingen op hetzelfde niveau met behulp van het gereedschap Verplaatsen. Pas de compositie aan zoals je wilt combineren.

Stap 3

Nu moeten we werken met het laagmasker. Selecteer de laag bovenaan en klik op de afbeelding Laagmasker toevoegen.

Stap 4

Verplaats de bovenste laag naar beneden met het gereedschap Verplaatsen om het gemakkelijker te maken om mee te werken. U moet dit doen om later de lengte van het verloop voor het masker te kiezen.

Stap 5

Zoek het gereedschap Verloop ("Vul met een verloop") of gebruik de sneltoetsen Ctrl + G. Pas het verloop op dezelfde manier aan - Horizontaal, Normaal, 100%. Selecteer deze waarden in de bovenste regel van het hoofdvenster Klik op de bovenrand van de afbeelding die u wilt vullen, houd de Shift-toets ingedrukt en teken een denkbeeldige horizontale lijn. Het moet van het begin van de bovenkant naar het einde van de onderste afbeelding gaan. Trek nu de bovenste afbeelding weer omhoog.

Stap 6

Maak de lagen plat. Sla het bestand op onder een andere naam.

Populair per onderwerp