Hoe Doctor Web Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Doctor Web Te Installeren
Hoe Doctor Web Te Installeren

Video: Hoe Doctor Web Te Installeren

Video: Hoe Doctor Web Te Installeren
Video: Dr Web Cureit как скачать, настроить, проверить на вирусы? 2024, Mei
Anonim

Doctor Web is een van de meest verspreide en populaire antivirusprogramma's. De methode voor het installeren van het antivirusprogramma hangt af van de versie van de geïnstalleerde applicatie en van de mate van infectie van de computer met virussen.

Hoe Doctor Web te installeren
Hoe Doctor Web te installeren

instructies:

Stap 1

Misschien is er al een antivirusprogramma op uw computer geïnstalleerd, maar bent u niet helemaal zeker van de betrouwbaarheid ervan, en het lijkt u dat computerstoringen veroorzaakt kunnen worden door een bijzonder nieuwsgierige worm of virus. Het eenvoudigste wat je hiermee kunt doen, is naar de pagina gaan www.drweb.ru en download het gratis hulpprogramma DrWeb CureIt. In feite is dit dezelfde antivirus die uw computer volledig en grondig kan scannen op ongewenste gasten. Het programma is gratis en kan zelfs op geïnfecteerde computers worden geïnstalleerd

Stap 2

Ga naar de site en vind de grote groene knop "Free Download DrWeb CureIt" erop, klik erop. In het volgende venster wordt u gevraagd de gegevens in de velden naam en e-mailadres in te vullen. Nadat u de waarschuwing hebt gelezen dat DrWeb CureIt gratis op slechts één thuiscomputer is geïnstalleerd, krijgt u een downloadknop te zien. Download het bestand en voer het uit met een dubbelklik van de muis. Het programma biedt aan om over te schakelen naar de beveiligde modus, als u tijdens de test op de computer blijft werken, klikt u op de knop "Nee". Doctor Web start automatisch een oppervlakkige scan van het systeem, maar als u uw computer volledig wilt scannen, klikt u op de knop "Stoppen", selecteert u "Volledige scan" en start u deze.

Stap 3

Als de testresultaten u overtuigen van de noodzaak om de volledige versie van het programma te installeren, kunt u deze beter downloaden van de website van de fabrikant. Het installatiebestand van Doctor Web is licht van gewicht, maar in dit geval betaalt u de licentie rechtstreeks aan de ontwikkelaar, waarbij u tussenliggende links omzeilt. Na betaling van de licentie ontvangt u per e-mail het seriesleutelnummer, dat moet worden ingevoerd tijdens het installatieproces. Verwijder eventuele antivirusprogramma's van derden die al op uw computer staan voordat u deze installeert. Het is beter om dit te doen met een speciaal programma dat in staat is om toepassingsvermeldingen uit het register te verwijderen. Bijvoorbeeld Revo Uninstaller.

Stap 4

Start de installatie van Doctor Web door te dubbelklikken op het installatiebestand. Selecteer de map waarin u het programma wilt installeren. Als je hier niet veel vanaf weet, accepteer dan gewoon de instellingen die je tijdens de installatie worden aangeboden. Doctor Web is ontwikkeld door Russische programmeurs, dus het is voldoende om alles wat tijdens de installatie op het scherm verschijnt zorgvuldig te lezen. Wanneer het programma u om het serienummer vraagt, voert u het nummer in dat u per post is toegestuurd. Nadat de installatie is voltooid, start u uw computer opnieuw op.

Stap 5

Doctor Web is geïnstalleerd. Laat het eerst updaten, nieuwe virussen verschijnen dagelijks en zelfs elk uur op het netwerk. Alleen een antivirusprogramma met de nieuwste database kan uw computer effectief beschermen tegen ongedierte.

Aanbevolen: